Thajsko od 26 895 Kč
Zobrazit zájezdy

Zásuvky v Thajsku - potřebuji redukci?

Vloženo: 11. října 2019
Poslední příspěvek: 12. října 2019
čerstvý příchozí čerstvý příchozí /
MarkoPolo
čerstvý příchozí čerstvý příchozí / před 5 lety
MarkoPolo
Zdravím, jaké jsou zásuvky v Thajsku? Chystám se tam ted v zimě a následně ještě do Malajsie. Koukal jsem, že asi nějaký maj společný, ale něco se liší. Jaké elektrické zásuvky jsou nejběžnější pro Thajsko a jaké pro Malajsii? Máte třeba zkušenost s nějakým univerzálním adaptérem?

Odpovědi 2 odpovědi

LenkaGazdova
Cestoporadce Cestoporadce /
LenkaGazdova
Cestoporadce Cestoporadce / před 5 lety
LenkaGazdova
před 5 lety
@MarkoPolo ~ v Thajsku jsem adaptér nikdy nepotřebovala. V Malajsii, pokud je to dvojvidlicová zástrčka, tak ta občas jde použít, na většinu zásuvek ale budete potřebovat adaptér. Doporučuji kupovat až v Malajsii, není problém je sehnat (v obchodech, na trzích, na benzínkách) a vyjdou několikanásobně levněji než v ČR. Stejně tak kdybyste náhodou potřeboval adaptér v Thajsku, stačí zajít do prvního 7/11 (které jsou všude) a máte vyřešeno.
Kláraa
nový člen nový člen /
Kláraa
nový člen nový člen / před 5 lety
Kláraa
před 5 lety
Adaptér potřeba nebyl, ale co jsem se setkala, tak byl často problém, že na pokojích byly pouze třeba jen 2 zásuvky. Z toho v jedné většinou něco bylo.

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů