Kam na dovolenou do Vietnamu?

Vloženo: 4. listopadu 2019
Poslední příspěvek: 7. listopadu 2019
čerstvý příchozí čerstvý příchozí /
Tomillo
čerstvý příchozí čerstvý příchozí / před 4 lety
Tomillo
Dobrý den, rád bych se zeptal na vaše zkušenosti s Vietnamem. Kam do Vietnamu jste takhle napoprvé odjeli bez zkušeností. Volili jste CK nebo jste vyrazili sami? Dost zvažuju jižní Vietnam počátkem ledna.

Odpovědi 2 odpovědi

LenkaGazdova
Cestoporadce Cestoporadce /
LenkaGazdova
Cestoporadce Cestoporadce / před 4 lety
LenkaGazdova
před 4 lety
@Tomillo ~ určitě bez cestovky. Poprvé jsem byla na jihu, Phu Quoc, Ha Tien a Saigon, podruhé na měsíc sever a pak cesta dolů, ta teda nedopadla moc dobře Jih je krásný ale mě nejvíc uchvátil sever...zážitky z cesty zde: ceskavmalajsii.cz/kategorie…
Ovča
věrný člen věrný člen /
Ovča
věrný člen věrný člen / před 4 lety
Ovča
před 4 lety
Poprvé do Vietnamu jsem vyrazila bez cestovky, na 4 týdny. Jediná informace, že nejlepší je horská oblast Sapa. Koupili jsme si letenku s Aeroflotem, který létá, jak do Hanoje, tak do Ho Či minova města a projeli Vietnam od jihu na sever. Na jihu je levněji než na severu. Sapa byla opravdu nejzajímavější. Výlet s místní CK do delty Mekongu stačí na 2 dny, my jsme měli třídenní a jeden den se jen sedělo v autobuse.
V Hoi Ahn městě švadlenek nám bylo doporučeno si něco nechat ušít, prý to je nutné pro ten správný zážitek z Vietnamu. Jedny šaty za 50 USD mi nevydržely ani jedno nošení, rozhodně nedoporučuji. Ve středním Vietnamu byly nádherné Mramoové hory, o nichž se průvodce moc nezmiňují. POkud chcete projet Vietnam jako my jih-sever, nebo obráceně, tak optimální dob ajsou 3,5 týdne, 4 byly již moc a za 3 bysme vše nestihli.

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů