Mexiko od 27 900 Kč
Zobrazit zájezdy

Zkušenosti s bezpečností v Mexiku?

Vloženo: 4. listopadu 2019
Poslední příspěvek: 5. listopadu 2019
čerstvý příchozí čerstvý příchozí /
Umpalumpa
čerstvý příchozí čerstvý příchozí / před 4 lety
Umpalumpa
Ahoj, začátkem roku se chystám do Mexika. Tato expedice je zatím v začátcích příprav a tak hledám lidi co by mi poradili, které lokality stojí za to vidět a naopak čemu se vyhnout. Četl jsem a slyšel od známých hodně věcí, nicméně v jedné věci se všichni shodli a to, že v turistických destinacích je bezpečno a mimo moc ne. Co je na tom pravdy? Jak je na tom bezpečnost v Mexiku?

Odpovědi 2 odpovědi

DanaDianaNoymi
legenda legenda /
DanaDianaNoymi
legenda legenda / před 4 lety
DanaDianaNoymi
před 4 lety
Byla jsem v MEXIKU je zde bezpečno jen ne v hlavním městě ale pokud Vás bude více nebála bych se. Pro mě bylo nejkrásnější po cestách Mayů a pyramida a koupání v podzemí . Je zde tam mnoho o k vidění. Je to nádherná země . Rozhodně se vydejte lodí na ostrov Mujeres , mám jej i v galerii .
Darina
věrná členka věrná členka /
Darina
věrná členka věrná členka / před 4 lety
Darina
před 4 lety
@Umpalumpa ~ Pokud jde o bezpečnost v Mexiku, tak z mých zkušeností Yucatán je úplně v pohodě, snad jen se vyhnout po setmění některým předměstím Cancúnu. Nedoporučuju jezdit potmě, zejména ne na silnici Escárcega-Chetúmal. Místní policajti rádi kasírují zejména cizince. Určitě si udělejte výlet do Merida - krásné historické město. Pak určitě Mayské památky jako Chichén Itzá Coba, Uxmal. Nejkrásnější za mě Playa del Carmen, rezervace Sian Ka'an a nezapomeňte na cenoty.

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů