Zásuvky ve Vietnamu - je potřeba redukce?

Vloženo: 6. listopadu 2019
Poslední příspěvek: 26. března 2024
nový člen nový člen /
Elvíra
nový člen nový člen / před 4 lety
Elvíra
Dobrý den, chtěli bychom se podívat do severního Vietnamu, kde je to výrazně chudší oblast. A ráda bych se zeptala zda jsou elektrické zásuvky ve Vietnamu stejné jako u nás nebo je potřeba redukce?

Odpovědi 3 odpovědi

Sally
legenda legenda /
Sally
legenda legenda / před 4 lety
Sally
před 4 lety
A co třeba zadat dotaz do Googlu a máte během pár vteřin spoustu odpovědí, jedna z nich třeba:
www.zasuvky.eu/zasuvky/vietnam
LenkaGazdova
Cestoporadce Cestoporadce /
LenkaGazdova
Cestoporadce Cestoporadce / před 4 lety
LenkaGazdova
před 4 lety
Nepotřebovala jsem nikde ani na severu ani na jihu. Spíš budete potřebovat nabíječky, do kterých zastrčíte 2 USB kabely, ať můžete nabíjet zároveň dvě zařízení...někdy je těch zásuvek celkem nedostatečně. Pokud nemáte, koupíte i tam a daleko levněji než u nás. To samé redukce kdybyste náhodou potřebovala.
Čech_ve_Vietnamu
čerstvý příchozí čerstvý příchozí /
Čech_ve_Vietnamu
čerstvý příchozí čerstvý příchozí / před 28 dny
Čech_ve_Vietnamu
před 28 dny
Ve Vietnamu se používají různé typy zásuvek, které se liší podle regionu, historie a vlivu zahraničních zemí. Obecně se dá říci, že v jižním Vietnamu se používají zásuvky typu A a B, které mají dva ploché kolíky, zatímco v severním Vietnamu se používají zásuvky typu C a E/F, které mají dva kulaté kolíky. V některých novějších hotelech se můžete setkat i se zásuvkami typu G, které mají tři obdélníkové kolíky.
Pokud cestujete z České republiky nebo jiné evropské země, pravděpodobně nepotřebujete žádné adaptéry pro cestu do Vietnamu, protože vaše zástrčky typu C nebo E/F budou kompatibilní s vietnamskými zásuvkami typu C nebo E/F.
www.vietnamck.cz/ostatni/blog…

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů