Marsa Alam od 4 023 Kč
Zobrazit zájezdy

Počasí únor v Marsa Alam

Vloženo: 9. listopadu 2019
Poslední příspěvek: 9. listopadu 2019
čerstvý příchozí čerstvý příchozí /
Sandy
čerstvý příchozí čerstvý příchozí / před 4 lety
Sandy
PROSIM O RADU! V druhé polovině února chceme vyrazit za teplem a přijde mi, že v nejbližším okolí Evropy bude všude zima. Napadá mě jedině Egypt.. jaké bude počasí v únoru v Marsa Alam? Máme max. 10 dní a nechci, aby to vyšlo více jak 50 000 Kč.

Odpovědi 3 odpovědi

Adlerka
nový člen nový člen /
Adlerka
nový člen nový člen / před 4 lety
Adlerka
před 4 lety
Marsa Alam minulý rok v lednu. Ráno chladněji kolem 16 stupňů, přes den 26 stupňů. Lehce fouká, voda 24. V únoru to bude zas o trochu lepší. My se v lednu normálně koupali a šnorchlovali..na delší dobu je dobrý neopren. Na sluníčku se zase vyhřejete. Na opalovačku úplně v pohodě, přijeli jsme krásně opálení.
Alex_B
nový člen nový člen /
Alex_B
nový člen nový člen / před 4 lety
Alex_B
před 4 lety
Byli jsme v Marsa Alam před třemi lety v půlce února a bylo vedro. Pár lidí nás od toho odrazovalo, ale přesto jsme jeli..řikali jsme si, že na opalovačku to bude vždy a kdyžtak to provýletíme. Ale vzduch měl určitě kolem 30 a moře bylo sice chladnější, ale na okoupání a šnorchlování úplně stačilo.
Alena123
nový člen nový člen /
Alena123
nový člen nový člen / před 4 lety
Alena123
před 4 lety
My jsme byli v prosinci v Sharmu, kolem 30 stupňů a nefoukalo. Jen je tam pak v zimě kratší den a brzo se stmívá, ale jinak krásné. Když chce člověk utéct z té naší zimy tady za rozumné peníze, tak Egypt doporučuji.

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů