Maďarsko od 252 Kč
Zobrazit zájezdy

Co koupit v Maďarsku? Jaké delikatesy?

Vloženo: 13. listopadu 2019
Poslední příspěvek: 14. listopadu 2019
nová členka nová členka /
Eliška_Světoběžnice
nová členka nová členka / před 4 lety
Eliška_Světoběžnice
Jedeme do lázní a chystáme se to spojit i s nákupy v Maďarsku, často tu radíte suvenýry z různých zemí, tak toho využiju. Co koupit v Maďarsku? Poraďte nějaké maďarské delikatesy, jako třeba jejich koření, klobásy, alkohol ...které se vyplatí koupit (jsou lepší než u nás). Děkuji

Odpovědi 2 odpovědi

HankaLamb
legenda legenda /
HankaLamb
legenda legenda / před 4 lety
HankaLamb
před 4 lety
@Eliška_Světoběžnice ~ my kupujeme papriku,parikove pasty v tubach a pak pridavam do gulase a klobásy mají také vynikající, pokud máte rádi sladké, ochutnejte krémeš.
Adlerka
nový člen nový člen /
Adlerka
nový člen nový člen / před 4 lety
Adlerka
před 4 lety
@Eliška_Světoběžnice ~ Pokud budete přímo v Budapešti, tak doporučuju navštívit přímo tu jejich populární tržnici Vásárcsarnok neboli Velkou tržnici. Všude tam je plno koření, zejména ta jejich paprika, tu bych tam třeba klidně zase koupila. Uzený klobásy, salámy, naložená zelenina. Nahoře se dá i najíst. Dá se tam nakoupit taky chutné víno nebo pálenka.

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů