Filipíny ostrov Cebu

Vloženo: 28. listopadu 2019
Poslední příspěvek: 29. listopadu 2019
čerstvý příchozí čerstvý příchozí /
Karin36
čerstvý příchozí čerstvý příchozí / před 4 lety
Karin36
Doporuci nekdo zajimava prirodni mista na ostrove Cebu na Filipinach? Co by bylo skoda minout, to co trebe neni v pruvodci.Prepravovat se budu hlavne na skutru.A tipy, kde bylo skvely snorchlovani.Cebu + okolni ostrovy a pak i Palawan. Diky

Odpovědi 3 odpovědi

PetrFilip
čerstvý příchozí čerstvý příchozí /
PetrFilip
čerstvý příchozí čerstvý příchozí / před 4 lety
PetrFilip
před 4 lety
@Karin36 ~ Celé Cebu je zajímavé, mě se třeba hodně líbil výlet na Kandungaw Peak.
Bibi_Bu
nový člen nový člen /
Bibi_Bu
nový člen nový člen / před 4 lety
Bibi_Bu
před 4 lety
@Karin36 ~ Procestovali jsme 10 ostrovů na Filipínách. Takže se klidně ptej. Pokud chceš poznat opravdu pravé Filipíny, doporučuju projet Luzon,Bohol, Cebu. Zážitkové ubytování je v džungli na Nuts Huts na Boholu. Velký zážitek je taky na Cebu potápění se žraloky obrovskými + canyoneering skrz Kawasan falls. El Nido na Palawanu už je strašně turistické, ale co určitě stojí za to na Plawanu vidět je skvělá pláž Nacpan beach.
Kristýna
Cestoporadce Cestoporadce /
Kristýna
Cestoporadce Cestoporadce / před 4 lety
Kristýna
před 4 lety
@Karin36 ~ Dobrý den,
na Cebu se nám líbily zejména vodopády Kawasan falls (parádní canyoneering!) a méně turistické Inambakan falls, Binalayan falls, Aguinid falls a Budlaan falls. Dále určitě musíte vyzkoušet šnorchlování s velrybími žraloky v Oslobu a vykoupat se na tyrkysových plážích v Moalboal nebo Badian.
Okolo Cebu jsou další nádherné menší ostrůvky, které jsou mimo jiné skvělé i pro šnorchlování. Zmínit můžu například ostrov Bantayan, Malapascua nebo vyhlášené potápění se želvami na ostrově Apo.
Skvělé potápění na Palawanu najdete v oblasti El Nido, ale opravdovým skvostem jsou jezírka a menší ostrůvky u oblasti Coron.

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů