Thajsko od 26 895 Kč
Zobrazit zájezdy

Jak do Thajska a kam?

Vloženo: 8. prosince 2019
Poslední příspěvek: 10. března 2020
čerstvý příchozí čerstvý příchozí /
Zahradkar
čerstvý příchozí čerstvý příchozí / před 4 lety
Zahradkar
Dobrý den vám všem,
mám zájem navštívit Thajsko. Poprvé. Asi nejlépe přes CK protože neznám žádný jazyk.Nechci riskovat jet solo.Přepokládám cestu ve dvou. Dospělí 60+.
Období cca začátek března 2020. Letecky nejlépe z Prahy. Uvažuji o destinaci Khao Lak, asi na 12 dnů.Prosím o radu a doporučení jakou CK, jakou destinaci, uvažuji se snídaní. Děkuji předem za každou radu či info.
Slávek Kotas

Odpovědi 4 odpovědi

LenkaGazdova
Cestoporadce Cestoporadce /
LenkaGazdova
Cestoporadce Cestoporadce / před 4 lety
LenkaGazdova
před 4 lety
@Zahradkar ~ Dobrý den, konkrétní CK nedoporučím ale radila bych vybírat takovou, která vám na místě zajistí delegáta v českém, případně slovenském jazyce, ne všechny to mají. Destinace - určitě bych se vyhla místům jako je Pattaya a Patong na Phuketu. I Phuket může být moc hezký, je tam hodně co vidět + možnosti na výlety kolem ale ne s ubytováním na Patongu a ne na velkém resortu plném Rusů a Číňanů...nic proti nim ale... Vybírejte spíš menší hotely a resorty, ty obrovské jsou opravdu za trest v těchto končinách. Jako vhodná destinace, abyste si užili od všeho něco, nebyla to úplně turistická hrůza ale zase úplně ne mimo civilizaci se mi jeví třeba Ko Lanta, Ko Samui, Ko Chang (v Thajském zálivu) nebo nějaká klidnější část Phuketu (např. Rawai).
Marcos
nový člen nový člen /
Marcos
nový člen nový člen / před 4 lety
Marcos
před 4 lety
@Zahradkar ~ Ahoj, o cestovce nevím, ale tady jsou alespoň nějaké tipy, kam se v Khao Laku podívat. M. "youtu.be/iViXOSRvqQA:
"youtu.be/iViXOSRvqQA
Evittka
čerstvá příchozí čerstvá příchozí /
Evittka
čerstvá příchozí čerstvá příchozí / před 4 lety
Evittka
před 4 lety
chodte lodou, je to ovela vacsia zabava www.boataround.com/cz my chodime a zakazdym azzijes nieco nove
Laurina
čerstvá příchozí čerstvá příchozí /
Laurina
čerstvá příchozí čerstvá příchozí / před 4 lety
Laurina
před 4 lety
Dobrý den,
do Thajska létám každý rok a anglicky moc neumím. Poprvé jsem tam byla před 25 lety a vždy sama bez cestovní kanceláře. Dnes už se dá vše předem objednat přes internet. Vůbec se nemusíte ničeho obávat. Ubytování lze sehnat až na místě, pokud nemáte nějaké speciální požadavky na ubytování.
Určitě je lepší si to rezervovat dopředu a předem si vybrat. Já ubytování zajišťuji přes booking. Z ostrovů v Thajsku mám nejraději Koh Samui. Pattayu a Phuket moc nedoporučuji. Přeji šťastnou cestu.

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů