Dominikánská republika od 32 179 Kč
Zobrazit zájezdy

Nejhezčí pláže - Dominikánská republika

Vloženo: 19. prosince 2019
Poslední příspěvek: 20. prosince 2019
čerstvý příchozí čerstvý příchozí /
Kuna
čerstvý příchozí čerstvý příchozí / před 4 lety
Kuna
Zdravím vás tu všechny, plánujeme dovolenou v Dominikánské republice, ve hře je ale ještě Panama. Jsme čtyři kamarádky a nemůžeme se úplně rozhodnout. Proto bych si ještě nechala poradit tady, co myslíte? A kde má Dominikánská republika nejkrásnější pláže?

Odpovědi 1 odpověď

Kristýna
Cestoporadce Cestoporadce /
Kristýna
Cestoporadce Cestoporadce / před 4 lety
Kristýna
před 4 lety
@Kuna ~ Zdravím,
pokud jedete vyloženě na relaxační dovolenou k moři, tak nešlápnete vedle ani u jedné ze zmíněných zemí. Dominikánská republika nabízí bílé písečné pláže, palmy a tyrkysové moře. Nejkrásnější pláže najdete na ostrůvku Isla Saona, v letovisku Punta Cana, klidnější Samaná nebo Puerto Plata. Nevýhodou je však velká popularita, takže zejména Punta Cana je turistická až moc.
Panama je mnohem klidnější zemí a nejkrásnější pláže si užijete na ostrovech Bocas del Toro, Veraguas, San Blas, Isla de Coiba a Isla de Cébaco.
Pokud navíc chcete zemi i trochu procestovat, tak Panama nabízí spoustu možností - stovky překrásných vodopádů, hory, vulkány, jezera a památky.

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů