Co navštívit v Tokiu? + tipy na památky

Vloženo: 19. prosince 2019
Poslední příspěvek: 7. července 2022
čerstvý příchozí čerstvý příchozí /
LadislavK
čerstvý příchozí čerstvý příchozí / před 4 lety
LadislavK
Dneska se mi podařilo koupit letenky do Tokia za 10 490 s příručákem i odbaveným zavazadlem. Jen tak pro info, kdyby se někomu hodilo. Teď ale k mému dotazu, rozhodně si chceme udělat návštěvu Tsukiji Outer Market a ochutnat všechno, co půjde. V plánu je taky Chrám Sensō-ji, vyškrábat se na Tokyo Skytree. Kam v Tokiu dál? Preferuji památky, místa, kde se dobře najím nebo nějaké zajímavosti. Budu rád, pokud se podělíte, co navštívit v Tokiu.

Odpovědi 4 odpovědi

Anička_Medřická
čerstvý příchozí čerstvý příchozí /
Anička_Medřická
čerstvý příchozí čerstvý příchozí / před 4 lety
Anička_Medřická
před 4 lety
Já bych se s dovolením připojila s dotazem a ještě bych ráda věděla, jaká část je nejlepší pro ubytování (shinjuku, ginza, shibuya, koenji)? Ráda bych, aby odtud pohodlně mohla dostat vlakem nebo metrem všude, kde potřebuji. Ideálně kdyby bylo ubytování poblíž nějaké zastávky. Plus jsem také zvědavá na zajímavá místa.
Dvědecibílého
stálá členka stálá členka /
Dvědecibílého
stálá členka stálá členka / před 4 lety
Dvědecibílého
před 4 lety
@LadislavK ~ Pokud jedete s dětmi, tak Tokijský disneyland. Vše tu šlape jak na drátkách, když je někde fronta, tak si s ní japonci umí skvěle poradit. Na návštěvu je určitě potřeba celý den. Jinak rozhodně teamLab Borderless - neskutečně zajímavé muzeum umění, Samurai muzeum - měl by vidět každý, kdo se aspoň trochu zajímá o samuraje. Pak je možný třeba výlet na horu Fuji, ať už jednodenní co jsme šli my nebo dvoudenní.
Cestovatel_Traveler
stálý člen stálý člen /
Cestovatel_Traveler
stálý člen stálý člen / před 4 lety
Cestovatel_Traveler
před 4 lety
My jsme byli ubytováni v Shinjuku, Yoyogi a Shibuya, odevšad se dalo krásně dostat vlakem do Tokia. Navíc z Shinjuku jsme jeli až do Kyota naprosto bez problémů. Určitě lepší, když se ubytujete poblíž stanice. V Tokiu jsme strávili den v tokijském DisneySea, to byla naprostá paráda :slightly_smiling_face: jinak courání po městě, navštívili jsme například muzeum moderního umění.
Radekjedlicka01
čerstvý příchozí čerstvý příchozí /
Radekjedlicka01
čerstvý příchozí čerstvý příchozí / před rokem
Radekjedlicka01
před rokem
Dobrý den poradí někdo kde koupit letenky a přestupi do Tokia kde se ubytovat v Tokia a dcera chce nakupovat a kde ubytovat hotel děkuji

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů