Nizozemsko od 2 399 Kč
Zobrazit zájezdy

Zábavní park Efteling Holandsko

Vloženo: 15. ledna 2020
Poslední příspěvek: 15. ledna 2020
nový člen nový člen /
Adlerka
nový člen nový člen / před 4 lety
Adlerka
Ahoj ,narazila jsem na netu na tento zábavní park Efteling v Holandsku. Letíme na jaře do Amsterdamu, odkud je to jen hodina cesty. Naše děti mají rády různé atrakce a horské dráhy, tak jsem si řákala, že by to nemuselo být špatné. Zajímalo by mě, jak je to tam s jídlem ( kolik co asi stojí), jaká je otevírací doba a kolik se platí vstupné? A jestli se to opravdu vyplatí tam jet, park je prý 50 let starý.

Odpovědi 1 odpověď

Dáša
Administrátor Administrátor /
Dáša
Administrátor Administrátor / před 4 lety
Dáša
před 4 lety
@Adlerka ~ Hezký den, od 1. dubna do 30. červena je otevírací doba od 10 do 18 hodin. V hlavní sezóně má park otevřeno o 2 hodiny déle. Mimo hlavní sezónu stojí lístky 38 euro, jinak 40 euro. Připočítat budete muset pravděpodobně i cenu za parkování, pokud budete mít půjčené auto. Jinak park je stále v pěkném stavu a nabízí hodně atrakcí. Více informací zjistíte na jejich webu: www.efteling.com/en

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů