Málaga od 8 719 Kč
Zobrazit zájezdy

Málaga (Španělsko), tipy na výlety, památky a zajímavosti

Vloženo: 31. ledna 2020
Poslední příspěvek: 13. října 2022
čerstvý příchozí čerstvý příchozí /
Čert
čerstvý příchozí čerstvý příchozí / před 4 lety
Čert
Dostali jsme tip na Španělsko, konkrétně letovisko Málaga. Jaké se tam dají najít zajímavosti a památky? Koukám se teď, že je tam pěkná katedrála a pevnost Alcazaba a Gibralfaro. Jsou dobře dostupné autobusem, nevíte? Nebo jaké další výlety (ideálně abysme nemuseli jezdit 30 km daleko) se tam dají podniknout?

Odpovědi 3 odpovědi

Kristýna
Cestoporadce Cestoporadce /
Kristýna
Cestoporadce Cestoporadce / před 4 lety
Kristýna
před 4 lety
@Čert ~ Hezký den,
v Malaze můžete také navštívit Picassovo muzeum, románské divadlo, trh Mercado Central de Atarazanas, náměstí Plaza de la Constitucion, botanickou zahradu Historico la Concepcion a Centre Pompidou.
O něco dál se nachází skalní město El Torcal, které je sice vzdálené přibližně 50 km od Malagy, ale za návštěvu rozhodně stojí.
Čert
čerstvý příchozí čerstvý příchozí /
Čert
čerstvý příchozí čerstvý příchozí / před 4 lety
Čert
před 4 lety
@Kristýna ~ A poradila byste prosím, jak to naplánovat, aby to dobře vycházelo a byl na všechno dostatek času? Budeme tam pouze necelé tři dny a nechceme se přesouvat nikam daleko.
Kaayaa
nový člen nový člen /
Kaayaa
nový člen nový člen / před rokem
Kaayaa
před rokem
Na co můžu dát tip tak je česká základna na Tarifě, je to vlastně taková farma kterou tam založily Češi poskytují tam ubytování a dokonce mají i vlastní e-shop www.eltorno.cz/ se španělskými specialitami které posílají do Čech. A kontakt přímo na tu základnu je na Facebooku pod názvem základna Tarifa. A mimo jiné provozují vodní sporty, windsurfing, surfing a projížďky na koních a další určitě stojí za návštěvu.

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů