Kypr od 10 805 Kč
Zobrazit zájezdy

Elektrické zásuvky na Kypru - jsou potřeba redukce?

Vloženo: 26. září 2019
Poslední příspěvek: 2. února 2020
čerstvá příchozí čerstvá příchozí /
Šípková_Růženka
čerstvá příchozí čerstvá příchozí / před 5 lety
Šípková_Růženka
Ahoj, ahoj všem. takový netradiční dotaz možná ale jaké jsou prosím zásuvky na Kypru. Pokud si budu potřebovat nabíjet telefon, fénovat vlasy, budu potřebovat adaptér? P.S. budeme se pohybovat po severním Kypru. Díky moc

Odpovědi 3 odpovědi

Dáša
Administrátor Administrátor /
Dáša
Administrátor Administrátor / před 5 lety
Dáša
před 5 lety
@Šípková_Růženka ~ Na Kypru jsou britské zásuvky, takže adaptér budete potřebovat. Adaptéry se často dají půjčit přímo v hotelu proti záloze nebo pokud hotel nemá, tak mají obchody a supermarkety za 3 - 5 euro. Případně si můžete vézt přímo z Čr. V koupelnách tam občas jsou dvoukolíkové zásuvky, ale mají nízké napětí (asi 110V) což je spíš na holicí strojky.
Wincenzzo
stálý člen stálý člen /
Wincenzzo
stálý člen stálý člen / před 4 lety
Wincenzzo
před 4 lety
Adapter do zasuvek budete potrebovat,kolik tam stoji v obchodech Nevim, me ho pujcili na recepci hotelu(Elias beach), kdyz jsem ho na konci pobytu vracel, rekli mi, at si ho necham..... ze se mi treba jeste Bude nekdy hodit... a hodil se hned nasledujici rok...
Sally
legenda legenda /
Sally
legenda legenda / před 4 lety
Sally
před 4 lety
Na Kypr jsme si koupili univerzální adaptéry u nás - hodí se pak kamkoliv jinam. Ale že by tam někde bylo 110 V to opravdu nevím. Nesetkali jsme se s tím ani na Kypru, ani na severu v okupované části.

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů