Korfu od 7 769 Kč
Zobrazit zájezdy

Doporučujete výlet z Korfu na Paxos?

Vloženo: 11. února 2020
Poslední příspěvek: 11. února 2020
čerstvý příchozí čerstvý příchozí /
DesetDvacet
čerstvý příchozí čerstvý příchozí / před 4 lety
DesetDvacet
Jel jste někdo z Korfu na výlet na Paxos lodí? Jaká byla cena? Stálo to za to?

Odpovědi 4 odpovědi

lidas
věrná členka věrná členka /
lidas
věrná členka věrná členka / před 4 lety
lidas
před 4 lety
@DesetDvacet ~ My si koupili celodenní výlet lodí na Paxos a Antiaxos od cestovky a určitě můžu doporučit.Cenu neřeknu byl to výlet na oba ostrovy.
Lenči
legenda legenda /
Lenči
legenda legenda / před 4 lety
Lenči
před 4 lety
Výlet lodí na Paxos a Antipaxos stojí rozhodně za to! Na Korfu jsme byli v r. 2015, cenu již nepamatuji......letos už bude cena určitě vyšší. Výlety na Korfu jsme měli předem zjištěné, takže tento výlet ze všech dalších vyhrál. Máme rádi krásnou divokou přírodu, skály, útesy, jeskyně atd. Poprvé jsme tak viděli nádherné tyrkysově zbarvené moře a bizarní skalní útvary i se zajížďkou lodí do skalní jeskyně. Krásná byla zastávka v hlavním městě Gaios, kde bylo individuelní volno s možností se najíst nebo prohlédnout místní trhy a památky. Na Antipaxosu přístav není, zakotvilo se v nádherné romantické laguně a kdo chtěl se mohl vykoupat nebo šnorchlovat. Výlet byl celodenní bez jídla na lodi.
lidas
věrná členka věrná členka /
lidas
věrná členka věrná členka / před 4 lety
lidas
před 4 lety
@Lenči ~ Měli jsme stejný výlet v roce 2018 takže můžu porovnat-prostě super.Zažili jsme při spáteční cestě velmi rozbouřené moře- ujeli jsme těsně před bouřkou ale nám to nevadilo aspon jsme měli zážitek.Také jsme vybrali předem-tento rok jedeme na Rhodos a už máme v plánu výlet na ostrov Symi.
Lenči
legenda legenda /
Lenči
legenda legenda / před 4 lety
Lenči
před 4 lety
@lidas ~ Na Rhodosu jsme zatím nebyli, vybíráme ostrovy spíše s divokou přírodou....jak jsem již psala skály, útesy, jaké jsou např. na Lefkádě. Tam se mi zatím líbilo nejvíce. Na ostrov Symi jsem se také na netu dívala a jistě to bude hodně zajímavý výlet. Letos máme vybranou poprvé pevninu a to Pargu, odkud je možností se zajet podívat z tohoto místa kamkoli. A vybrané výlety máme opět předem vytyčené......Meteora, kaňon Vikos, výlet lodí na Kefalonii a Ithaku a pokud to vyjde, bude-li zpřístupněna pláž Egremni, tak znovu projet jih Lefkády.

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů