Korfu od 8 439 Kč
Zobrazit zájezdy

Korfu - ubytovanie v pokojnej lokalite

Vloženo: 1. července 2020
Poslední příspěvek: 8. července 2020
čerstvá příchozí čerstvá příchozí /
Petra83
čerstvá příchozí čerstvá příchozí / před 4 lety
Petra83
Dobrý deň,
chcela by som poprosiť o nejaké tipy na ubytovanie na Korfu v čo najpokojnejších oblastiach. Vyhľadávame úplný kľud, ideálne bez nočných barov a podobne, viem, že tento rok to nikde asi nebude nejako extra rušné, ale hľadáme skôr autentické miesta, nie veľmi turistické, stačí, ak je tam obchod a taverna a je to blízko pláže. Na ubytovanie tiež nemáme žiadne veľké nároky, klasické apartmány nám úplne vyhovujú, čiže aj cenová hladina sa pohybuje v tých lacnejších úrovniach.
Veľmi pekne ďakujem za tipy!

Odpovědi 2 odpovědi

Kristýna
Cestoporadce Cestoporadce /
Kristýna
Cestoporadce Cestoporadce / před 4 lety
Kristýna
před 4 lety
@Petra83 ~ Hezký večer,
z osobní zkušenosti se mi zdálo jako velmi klidné a příjemné letovisko Kassiopi na severu ostrova. Najdete tu jak větší pláže, tak i menší oblázkové zátoky jako je například pláž Bataria. Mrkněte na apartmány Fatiras Studios, které nabízí nádherný výhled do okolí a cena za dvoulůžkový pokoj se pohybuje okolo 1200 Kč/noc. Alternativou můžou být také Sunflower Apartments.
Petra83
čerstvá příchozí čerstvá příchozí /
Petra83
čerstvá příchozí čerstvá příchozí / před 4 lety
Petra83
před 4 lety
@Kristýna ~ Dobrý deň, veľmi pekne Vám ďakujem za odpoveď, obidve ubytovania sú, bohužiaľ, vypredané na ten termín, inak je to presne typ, aký hľadáme, ale skvele ste ma inšpirovali, čo sa týka miesta pobytu, Kassiopi sa mi naozaj pozdáva.
Každopádne ešte raz ďakujem za radu, snáď sa nám niečo podarí nájsť

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů