Kefalonie od 9 990 Kč
Zobrazit zájezdy

Ceny na Kefalonii

Vloženo: 2. ledna 2020
Poslední příspěvek: 3. července 2020
čerstvý příchozí čerstvý příchozí /
Maličká
čerstvý příchozí čerstvý příchozí / před 4 lety
Maličká
Dobrý den, poletíme poprvé na Kefalonii, máme tam ubytování jenom se snídaní, tak bych se chtěla zeptat, jestli byste mi někdo byl schopný říct, jestli je na ceny Kefalonie třeba přirovnatelná k Lefkadě, nebo třeba Zakynthosu, tam mi přišlo, že bylo dráž. Jelikož máme jen snídaně, tak by mě zajímaly především ceny jídla v restauracích a ceny potravin. Případně další věci jako auto, motorka, nějaké výlety? Děkuji moc za všechna doporučení

Odpovědi 2 odpovědi

dapcom
čerstvý příchozí čerstvý příchozí /
dapcom
čerstvý příchozí čerstvý příchozí / před 4 lety
dapcom
před 4 lety
Zrovna dnes jsem četl článek, že v nějakém tureckém letovisku chtějí za kebab 1280 Kč. Tak to považuji za těžký úlet, který odmítám akceptovat i kdyby mi v žaludku kručelo hlady, protože fakt nepobírám půl mega měsíčně, abych nad tím mávl rukou. Do Řecká létám pravidelně a vždy mi tam přišlo stejně draho nebo spíše mírně levněji než v Chorvatsku. Obecně lze říci, že ceny jsou cca o třetinu vyšší než u nás. To je ale daň za to slunce, modrou oblohu, tyrkysové moře a pohodové lidi. Řecko fakt neřeším a v různých pidisměsných obchůdcích se dá nakoupit velmi uspokojivě.
Sally
legenda legenda /
Sally
legenda legenda / před 4 lety
Sally
před 4 lety
@dapcom ~
Taky jsem se tou cenou kebabu zhrozil. Turecko vždy bývalo relativně levná destinace. Ceny v Řecku jsme vloni usoudili, že zhruba o něco dráž jako u nás, samozřejmě jak co. Lefkáda 2019. Srovnávali jsme ceny na Lefkádě s rokem 2017 a byly dfc. stejné.
V Chorvatsku jsme nebyli od roku 2008, ale co jsme slyšeli, že dost podražili. Hlavně plný huby keců o slevňování, a nakonec nám Slovinci o 58% zdražili ubytování s PP (o 12.500,- Kč na 33.000,- za 8 nocí s PP bez dopravy).
Možná je Řecko dražší, ale zase mentalita lidí (hlavně ve vnitrozemí a na ostrovech), jídlo, prostředí .............. ale letos ne. Ne že bych se bál cen, hysterie a bůhví čeho, ale prostě se mi nechce stát na hranicích se psy v autě. Takže letos něco bližšího a příští rok si to vynahradíme.

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů