Egypt od 4 023 Kč
Zobrazit zájezdy

Zlaté Egyptské Aerolinky proti ČSA

Vloženo: 8. srpna 2021
Poslední příspěvek: 11. srpna 2021
nový člen nový člen /
Trutnovinky
nový člen nový člen / před 3 lety
Trutnovinky
Letěli jsme naštěstí s Egypt Air,kde doposud podávají bohaté občerstvení a chutné,které se během 4hodinového letu hodí. S ČSA nedostanete nic,ovšem vodu 0,3 si můžete zakoupit asi za 100kč.A také jsem zažil nedávno na palubě této společnosti místo občerstvení grátis nabízeli LOSY ano čtete dobře losy.Tak se vyplatí ve všech směrech lítat s jinými než Českými aerolinkami. A za druhé cy si vymíšlí Česká ministerstva ohledně covidu nemá ve světě období. Odlítal jsem 26.7. přílet 6.8. před odletem jsem měl vyplněný příjezdový formulář(nepochopil jsem k čemu to je dobré) po příjezdu již neplatil a musel jsem na letišti vyplňovat nový.Buzerace na ENTOU! Nikde v Egyptě nebyl viděn žádný covid,žádná opatření,lidé se shlukovyli ,bavili se hojně a náramně.JenomCesko se z toho může posr...,díky našim politikům.

Odpovědi 2 odpovědi

DanaDianaNoymi
legenda legenda /
DanaDianaNoymi
legenda legenda / před 3 lety
DanaDianaNoymi
před 3 lety
@Trutnovinky ~ Ano i já to znám , za týden letím letos po druhé do Egypta, ale i ostatní Vám dají občerstvení jen ne naše aerolinky , do Paříže i do Švýcarska či Dubaje jsem letěla jinou společností a fajn jídlo dost , ovšem s New Yorku na Punta Cana s Americkou leteckou společností ani kávu za pět hodin , jen koupit , takže i jinde jsou takový jako ČESKÉ AEROLINKY . A to samé z Punta Cana do New Yorku , ani vodu nic .
Aňos
čerstvá příchozí čerstvá příchozí /
Aňos
čerstvá příchozí čerstvá příchozí / před 3 lety
Aňos
před 3 lety
@DanaDianaNoymi ~ hezkou dovolenou přeji.

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů