Kapverdské ostrovy od 16 390 Kč
Zobrazit zájezdy

odlet - přílet

Vloženo: 6. prosince 2021
Poslední příspěvek: 11. prosince 2021
legenda legenda /
Arne1
legenda legenda / před 2 lety
Arne1
Neletí někdo teď (prosinec 2021) na Kapverdy ? Jaké testy jsou nutné - stačí antigen bez QR kodu ? A co chtějí Smartwings na cestu zpět ?

Odpovědi 1 odpověď

Mirdax
stálý člen stálý člen /
Mirdax
stálý člen stálý člen / před 2 lety
Mirdax
před 2 lety
My se včera po 14-ti dnech vrátili se Salu , stihli jsme ještě poslední turnus, než začali požadovat testy i u očkovaných. Bavili jsme se s lidma. co přiletěli týden po nás stačí antigen, ale musí to být certifikovaná laboratoř, dělají to prý na letišti a ví jak to má vypadat. Tady je znění:
Všíchni cestují (i očkovaní / ti, kteří prodělali onemocnění covid-19) musí mít před odletem na Kapverdy písemné potvrzení akreditované laboratoře o negativním výsledku PCR (ne staršího než 72 h) nebo antigenního (ne staršího než 48 h) testu v angličtině nebo portugalštině. Povinnost se netýká dětí do 11,99 let.
Zpátky, dle včerejších osobních zkušeností, pokud jste očkovaní, tak jen očkovací certifikát a návratový formulář, který si v nejhorším můžete vyplnit přímo v Praze na letišti, u kontroly jsou k dispozici počítače. Jinak nespoléhat na tečku a všechny formuláře mít fyzicky v papírové podobě.

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů