Thajsko od 1 879 Kč
Zobrazit zájezdy

Suvenýry z Thajska - co koupit?

Vloženo: 21. července 2019
Poslední příspěvek: 31. ledna 2022
Morphine
Co si přivézt za dárky a suvenýry z Thajska? Přemýšlím co koupit v Thajsku rodičům, aby to pak jen neleželo na polici, ale mělo to i nějaké využití. Plus by mě zajímalo tetování Sak Yant. Nechal jste si někdo dělat? Dělají ho kvalitně? Nehrozí nějaké infekce?

Odpovědi 3 odpovědi

Kristýna
před 7 lety
@Morphine ~ Zdravím,
moje celá rodina miluje jídlo a typické národní pokrmy, takže já jsem z Thajska dovezla hlavně rybí omáčku, kokosová mléka, koření, sušené mango a banány, chilli papričky... Dovézt ale také můžete například kvalitní hedvábné oblečení a textil, thajský porcelán, výrobky ze dřeva, sošky buddhů apod.
LenkaGazdova
před 7 lety
@Morphine ~ Z Thajska mám tetování 4, dvě strojkem a dvě tradičn bambusem. Nikdy žádný problém.
Kaayaa
před 5 lety
@LenkaGazdova ~ Dobrý den, nechtěla bych vůbec otravovat, ale strašně mě zaujalo, že máte 4 tetování z Thajska. Chystáme se tam taky a jako suvenýr by to mělo pro mě velký význam. Máte tedy dobře zkušenosti? Co hygienické podmínky? Bojím se, aby si tam něco nedala a potom toho nelitovalaa potom si to nemusela nechávat odstraňovat.

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Registrace nových uživatelů je dočasně pozastavena, proto mohou přispívat pouze přihlášení uživatelé. Přihlaste se a příspěvek můžete vložit.