Česká republika od 666 Kč
Zobrazit zájezdy

Cyklovozík pro děti

Vloženo: 22. května 2025
Poslední příspěvek: 26. května 2025
Žanett
Ahoj, řešíme pořízení vozíku za kolo pro našeho malého (má 15 měsíců) a ráda bych si přečetla reálné zkušenosti. Budeme ho využívat hlavně na cyklostezky a výlety mimo město. Zajímá mě, jak se vám osvědčil v terénu, co pohodlí dítěte, stabilita, bezpečnost a taky skladnost – jestli se snadno vejde do kufru auta. Díky za jakékoliv tipy a postřehy

Odpovědi 3 odpovědi

Zdenuš
před 3 měsíci
My jsme vozík pořizovali loni a byla to jedna z nejlepších věcí, co jsme koupili. Dítě se v něm cítí bezpečně a hlavně na delších výletech je to fakt pohodlné. Za mě určitě lepší než cyklosedačka – hlavně kvůli stabilitě a možnosti dát tam i nějaké věci. Jen doporučuju pořádně vyzkoušet skládání, u některých modelů je to trochu o nervy.
KlaraLaubeová
před 3 měsíci
@Žanett ~ Taky kolem toho teď brousíme. Koukala jsem, že Kinderkraft je teď v akci na feedu, tak zvažuju, že ho zkusíme. Designově se mi líbí a recenze nevypadají špatně, tak snad nezklame
ZoriŽeli
před 3 měsíci
@KlaraLaubeová ~ Ten vozík máme už druhou sezónu a za mě super. Zvládne i lehčí terén a dítě v něm v pohodě vydrží i delší trasu...

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů