Vyplatí se cestovní pojištění přes cestovku?
Vloženo: 6. června 2025
Poslední příspěvek: 13. června 2025

ZoriŽeli
čerstvá příchozí /
před 3 měsíci
ZoriŽeli
Ahoj, chci se zeptat, jestli máte zkušenost s tím, jestli je lepší si sjednat cestovní pojištění rovnou v rámci zájezdu (např. přes cestovku), nebo si ho radši zařídit zvlášť u pojišťovny?
Jedeme s rodinou k moři (Evropa) a nechci nic podcenit, hlavně kvůli dětem. Má to nějaký rozdíl v krytí, ceně nebo třeba v tom, jak rychle pak pojišťovna reaguje? Díky za každou radu nebo tip, co se vám osvědčilo.
Jedeme s rodinou k moři (Evropa) a nechci nic podcenit, hlavně kvůli dětem. Má to nějaký rozdíl v krytí, ceně nebo třeba v tom, jak rychle pak pojišťovna reaguje? Díky za každou radu nebo tip, co se vám osvědčilo.

Škára
čerstvý příchozí /
před 3 měsíci
Škára
před 3 měsíci
Čauves, za mě je určitě lepší si to pojištění udělat zvlášť. Ty, co nabízí cestovky, jsou většinou dražší a mají slabší krytí. Když si to hodíš do srovnávače najdeš tam lepší nabídky a můžeš si vybrat podle toho, co fakt potřebujete. Hlavně kvůli dětem se vyplatí mít to pořádně ošetřený.

Škára
čerstvý příchozí /
před 2 měsíci
Škára
před 2 měsíci
@ZoriŽeli ~ Jasně, zařizoval jsem to přes klik.cz, mají tam fajn srovnávač cestovního pojištění, kde si člověk může vybrat podle toho, co fakt potřebuje. Vyplníš jen pár věcí a hned vidíš nabídky od různých pojišťoven vedle sebe, takže to nezabere moc času. Za mě dobrá zkušenost.
Vložit odpověď