Kdo se zrovna vrátil z Turecka?
Vloženo: 13. května 2018
Poslední příspěvek: 15. června 2018
anonym
anonym /
před 8 lety
anonym
Zdravíčko, prosímvás kdo se zrovna vrátil z Turecka?? Jaké to bylo? Dojmy, zážitky, typy triky - kde jste byli konkrétně však to znáte, čerpám inspiraci na dovču. Díky
anonym
anonym /
před 8 lety
anonym
před 8 lety
My se zrovna vrátili z týdenní dovolené v Cesme. Je to tam krásné, voda už bez problému na koupání. Měli jsme jenom snídaně a nelitujeme, bylo to úplně ideální. Ráno jsme se pořádně najedli, k obědu si dali něco lehkého na pláži, klidně i za pár lir ze supermarketu, a na večeře jsme chodili do města a to bylo snad to nejhezčí, ta možnost vybrat si místo, podnik a jídlo zrovna podle nálady a zrovna to spojit s procházkou a nákupy. Když budete chtít, v pohodě se vejdete do 100 Kč za jídlo. Určitě ochutnejte pide a iskender. Když se vás ptají na čaj po jídle, dostanete ho často zdarma.
Na výletech jsme také byly a také Pamukkale a Efez. Obojí stojí bez nejmenšíh pochyb za to!
Užijte si to
Na výletech jsme také byly a také Pamukkale a Efez. Obojí stojí bez nejmenšíh pochyb za to!
Užijte si to
cinan
čerstvý příchozí /
před 8 lety
cinan
před 8 lety
Byl jsem v Turecku koncem dubna v Side (v okolí Sida písečné pláže!!!!!), jinak většinou oblázkové, v komplexu Serenite. Vše o.k., není co vipisovat v Turecku je všude krásně a perfektní jídlo.Já jezdím jen do 4-5 hvězd. hotelů, ale jedině s c.k. z Německa, až o 50 procent levnějsší ,než v čechách.Také jsem byl v resortu PGS,Sultan of Dreams, Delfína pod. V září letím znovu,mohu dodat kontak.(603727387) c.k.Friedrich z Chebu, která vše za vás zařídí.Hledejte zájezd který vám nabízí cestu vlakem ,metrem a autobusem zdarma!!!!!!!Paní klidně řekněte, že doporučení máte od P. černého z Chebu. Jezdím s ní 4 krát ročně.rád poradím jak levně cestovat 777021257 (last minute.de)
Na podobnou dovolenou nen vhodná strava all incl., nebot se nevyužije. Nám bohatě stačila polopenze. Jídla je tam oproti Krétě mnohem více a mnohem pestřejší.
Navíc se tam dá dobře nakoupit ooblečení, dobrá káva a také jejich typické skleněné hrníčky - mají v nich kávu a čaj všichni stánkaři všude, kam se podíváte.