Jak se koupat?
Vloženo: 1. října 2018
Poslední příspěvek: 27. července 2020
anonym
anonym /
před 8 lety
anonym
Manželka s dcerami (10 a 17) jede do Dubaje a neví, zda se mohou koupat v bikinách, když je bez manžela. Prosím o zkušenosti
Dáša
Administrátor /
před 8 lety
Dáša
před 8 lety
Určitě bych se vyhla tangovému spodku a opalování nahoře bez. Jinak i bikiny jsou ok. Místní mohou být trochu dotěrní, pokud se jedná o tři samotné ženy. Ale nebývají nijak nebezpeční. Pokud se manželka s dcerami vydají na procházku, je určitě vhodné vzít si alespoň kraťasy a triko.
Evous
čerstvá příchozí /
před 7 lety
Evous
před 7 lety
Z Dubaje jsme se vrátili s přítelkyní nedávno plni nadšení a musím říct, že je to podobné, jako všude jinde. Prakticky jakékoliv dámské plavky včetně bikin, nebo různých sexy střihů nejsou víceméně žádný problém v hotelech, kde už jsou na ně všichni zvyklí a nikomu nepřijde divné prakticky nic. Opatrnější bych byl s koupáním na trochu odlehlejších plážích- jako chlap bych ale do takových míst v Dubaji ženu, ani dceru určitě nepouštěl.
AriankaP
čerstvá příchozí /
před 7 lety
AriankaP
před 7 lety
Ano určitě se poinformovat, jak to na určité pláži funguje a jaké plavky raději volit. Já jsem na to tedy dost opatrná a raději si zjišťuju vše dopředu. Ono řešit takový problém tam, není zrovna moc dobrý. Co jsem slyšela od známé.
Obecně platí, že co je za zdmi hotelových rezortů, to je jiný svět.