Belek - teplota přelom květen červen
Vloženo: 3. května 2019
Poslední příspěvek: 11. května 2019
anonym
čerstvý příchozí /
před 7 lety
anonym
Dobrý den odlétáme 29.5 až 5.6. do Turecka Belek.... letíme do této země poprvé a jsem ze všech informací a diskuzi staršího data zmatená. Prosím můžete mi říct jaké nás čeká počasí a hlavně teplota moře v tomto terminu kdo jste tam byli zda se budeme v pohodě koupat??? Děkuji
Sally
legenda /
před 7 lety
Sally
před 7 lety
Jednou jsme byli v Turecku v červnu (2009 Alanya) a byl dost velký hic okolo 30 stupňů přes den.
Po druhé jsme byli posledních 14 dnů v květnu na Grand Tours (Antalya - Ankara-Istanbul-Antalya) a kromě posledního dne bylo nádherně celou dobu, okolo 27 stupňů a více. Není třeba se obávat. Poslední den propršel
Po druhé jsme byli posledních 14 dnů v květnu na Grand Tours (Antalya - Ankara-Istanbul-Antalya) a kromě posledního dne bylo nádherně celou dobu, okolo 27 stupňů a více. Není třeba se obávat. Poslední den propršel
Zdena1
čerstvá příchozí /
před 7 lety
Zdena1
před 7 lety
Před několika lety jsem byla v Turecku na konci května.Teploty ve stínu 35 i více stupňů.Naše paní delegátka říkala,že taková vedra touto dobou ještě v Turecku-Side nezažila.Že jsou tam teploty tak kolem 25 .Takže dnes nikdo neví,jaké počasí ho tam přivítá.Nejlepší podívat se na internet těsně před odletem.Hezkou dovolenou.
Myslím, že jste si vybrali perfektní termín pro vaši dovolenou, kdy je příjemně teplo bez velkých veder. Určitě si ale pro všechny případy nějaký teplejší svetřík s sebou zabalte. 😉