Egypt od 7 090 Kč
Zobrazit zájezdy

Jaké moře je v Egyptě?

Vloženo: 24. června 2019
Poslední příspěvek: 12. srpna 2019
Lachtan
Jaké moře je v Egyptě? Všude stejné? Prosím poraďte nejhezčí letovisko. Díky!

Odpovědi 15 odpovědí

JuKačka
před 7 lety
Já Rudé moře miluji. Je tam nejprůzračnější voda jakou jsem kdy zažila. Potápění a šnorchlovaní v Egyptě je pecka, a to už jsem navštívila spoustu míst. Naposledy Marsa Alam - Sharm El Luli. Zase bych ráda jela!
DanaDianaNoymi
před 7 lety
@Lachtan ~ Nejlepší moře jaké znám a že jsem byla i u Karibiku a i jiných le Rudé moře je top super čisté.Jezdím každý rok je to má srdcovka
kikiP_
před 7 lety
Pokud Vám jde pouze o moře a šnorchlování, tak jednoznačně Marsa Alam. Želvy, mořské krávy, delfíni... Na přesnější odpověď bychom ale museli znát více vašich požadavků. Každý má trošku jiné představy o ideální dovolené.
Lachtan
před 7 lety
@kikiP_ ~ Nechci žádné přeplněné pláže, chtěl bych klid, mírný vstup do moře, možnost šnorchlování a potápění a nějakých výletů za památkami.
kikiP_
před 7 lety
@Lachtan ~ S klidem nevím, jelikož bych řekla, že většina hotelů je přes hlavní sezónu prostě plná. Mně šlo spíš o další požadavky, zejména na služby hotelu, protože v tom se hodně lidí v názorech rozchází. Mrkněte se na hotel Brayka Bay v Marsa Alam. Mám ho delší dobu vyhlídnutý i pro sebe. Kamarádka tam byla, šnorchlovala celý pobyt a byla moc spokojená ...a pro výlety doporučuji LM Holiday. Paní Lenka je velice pohotová a výlety má relativně za hubičku (lmholiday.cz). Bohužel v Marse jsou výlety obecně dražší než v Hurghadě. Pokud chcete památky, pak jednoznačně Údolí králů.
odkaz na hotel:
hotel.invia.cz/egypt/marsa…
Miruspa
před 7 lety
@kikiP_ ~ To určitě, každý máme jiné priority. Já oželim zlaté kohoutky, luxusní ubytování a jídlo ale moře a podm. život stavím na první místo. Egypt je moje srdcovka.
kikiP_
před 7 lety
@Miruspa ~ Kdo mluvil o zlatých kohoutcích a luxusním ubytování? Pokud někdo hledá tohle, měl by volit spíše Emiráty Moje podmínka to také není. Já se prvně rozhodla pro Hurghadu kvůli lepší dostupnosti do Káhiry a pak už jsem se vracela kvůli přátelům.
DanaDianaNoymi
před 7 lety
@Lachtan ~ Ač jsem poznala i Karibik , Indický oceán u mě je top Rudé moře , nejhezččí na světe, čisté , krása . Ač letos poletím do Marsy , Hurghada je top , moře je tam mnohem klidnější .
Miruspa
před 7 lety
@kikiP_ ~ Já mluvím o přepychu vůči své osobě. Nebuďte vztahovačná ale znám plno lidí kteří se jedou do Egypta najíst a preferují supr ubytování. Já jezdím kvůli moři.
kikiP_
před 7 lety
@Miruspa ~ Já nebyla vztahovačná... To byla spíš narážka na to, že zlaté kohoutky a luxus jsou hodně velkou nadsázkou. Tohle se obecně v Egyptě skoro nenajde... Tím dalším jsem chtěla jen říct, že u mě převládá zájem o památky a moře (i to nejkrásnější Rudé) je na druhém místě
Miruspa
před 7 lety
@kikiP_ ~ Tak to jo, já zas miluju moře, šnorchl. Každý máme jiné priority. 👌👌
DanaDianaNoymi
před 7 lety
Nějak se to zde zvrhlo , Lachtan založil diskuzi jaké je moře v Egyptě a na to se mělo mu radit. Cestolino je web který pomáhá lidem v diskuzích i dovolených ale není o dohadování dámy . Já jsem již odpověděla a jelikož znám celý Egypt nejhezčí moře je v Hurghadě ale chce to mít hotel s písečnou pláží a písčitým vstupem do vody pak je to super . Nemá to chybu . Každý máme přeci své priority někdo památky někdo moře , památky jsou nnádherné ale vidět je každý rok fakt nemusím , kdežto plavání či potápění mohu pořád .
kikiP_
před 7 lety
@DanaDianaNoymi ~ Když jezdíš do Hurghady, do jakého hotelu? Případně, které můžeš doporučit... Já osobně vždy volím hotely v oblasti Hurghada-jih.
Wincenzzo
před 7 lety
Krasna pisecna plaz bez kaminku a koralu, a naslednym pisecnym dnem je u Hotelu ShamsAlam, plavat zde muzete kam se Vam zachce, a jak daleko chcete, nikde zadni hosi s pistalkama... a hlavne, plaz a more jsou liduprazdne, Dan za tuto paradu je cesta 2hodiny z letiste...
evelina
před 7 lety
Moře a pláže vhodné ke šnorchlu či potápění určitě v oblasti Marsa Alam, můžu doporučit hotel Aurora, Brayka, Pensse, Shams Alam, zátoka Abu dabab-spousta krásného podmořského života( trnuchy, želvičky, murény, Siba, rejnok atd, všechny s pozvolným vstupem do moře, rybky hned v malé hloubce, korály krásné. Výlet určitě Sataya - (delfíny) a pláž El Lulli, jen škoda, že letos už splněno

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Registrace nových uživatelů je dočasně pozastavena, proto mohou přispívat pouze přihlášení uživatelé. Přihlaste se a příspěvek můžete vložit.