Aqua Mondo Resort

66% Velmi dobré na základě 34 recenzí
Aqua Mondo Resort
Klient nedoporučuje

Kairaba Aqua Mondo

Kairaba Aqua Mondo

50%Dobré

Hotel rozhodně neodpovídá 5 ️. V našem termínu pobytu 1-9.4. 2023 neměl funkční klimatizací. Na pokoji 28 stupňů. Místo studeného vzduchu fouká teplý. Na recepci řeknou, ze ještě není sezóna, a že tak je v celém hotelu (což mi potvrdili i další návštěvníci).

Po příletu, když nám nabídli pokoj s rozkládací pristýkou, chtěla jsem vyměnit za pokoj se 3 postelemi (bez přistýlky), tak nám nabídli, ale chtěli doplatek 70 euro. Chtěli jsem ponechat ten původní s rozkládací přistýlkou, ale recepční najednou řekl, že i ten chce zaplatit, že se spletl. Chtěla jsem mluvit s manažerem, místo toho mi zavolal kolegu (jako manažera). A ten samozřejmě potvrdil slova kolegy, ze musím zaplatit i za první pokoj (který prvotně dali zdarma).

V hotelu probíhá rekonstrukce. Po nočním letu, když jsme si chtěli pres den odpočinout, nešlo vůbec spát (strašné zvuky vrtačky, zbíječky). Ptala jsem se pracovníka, ten řekl, ze to bude cca do 5 hodin, ale ať jdu to overit na recepci. Když jsem se zeptala na recepci, řekl mi, že neví, že to jde zvuk z jiného hotelu. Lhal samozřejmě. Viděli jsem pak dělníky. Opravuji přízemí hotelu naproti tělocvičny.

Pokoj jsme pak přes den nevyužívali, byli jsme pořad u vody, tak pokoj neměnili.

Jinak pozor z pokoje 2235 se dostanete bočními dveřmi ze svého pokoje do cizího pokoje 2237. Nemají to vůbec nějak ošetřeny, zamčené. Otevřeli jsme boční dveře a hned byli v cizím. Což by se určitě nemělo stát.

Jinak jídlo Ok, ale ne žádný zázrak. Obědy byli slabší, ale vždy se dalo něco vybrat.

Chtěla bych pochválit animátory, ty dělali svou práci s láskou.

Moře krásné, chodili jsme na vedlejší pláž, viděli želvu, rybky, korály. Díky tomu jsme pobyt nakonec užili.

Termín dovolené s dětmi: duben 2023

Hodnocení
  • 50% Spokojenost / cena
  • 70% Pokoj
  • 100% Úklid
  • 20% Služby
  • 40% Lokalita
  • 60% Vybavení
Strava
  • 60% Velmi dobrá
Vhodný pro
  • rodiny s dětmi
Užitečné?Užitečná recenze?AnoAno (0)/NeNe (0)

Další recenze naleznete na


Zájezdy a ubytování do hotelu Aqua Mondo Resort nabízí


Může Vás zajímat