Klient nedoporučuje

Nikdy víc!

Nikdy víc!

10%Špatné

Paní majitelka se zajímá hlavně o peníze, ideálně EURA, má totiž svoji směnárnu - platí se tu kuchyňkovné i v případě, že si v kuchyni uvaříte jen čaj, protože máte polopenzi. Pokud jste dva pokoje s tím, že v jednom máte děti, platíte i za jejich pokoj.

Ale to, že se nám rozpadala lednice, doslova žhnula a v pokoji bylo díky tomu na umření, to ji nezajímá. Tři hrnky, každý jiný, 5 skleniček, každá jiná, nejspíš po předchozích hostech. Já bych se styděla v tomto ubytovat lidi, ne tak za to vybírat další peníze. Nad dřezem orvaná lišta, kde bylo světlo, na kterou jsme neměly sahat, protože možná probíjí, což je 20 cm od tekoucí vody prima.

Pokud se paní majitelce zdá, že je velká spotřeba vody, prostě vypne bojler. Pokud se moc svítí, vypne pojistky. Sušíte si na sušáku dva dny, protože si nepřeje, abyste si mokré ručníky přehodili přes zábradlí na balkoně. Doporučuju vzít si dva, protože to do druhého dne neusušíte ani když je venku 30°.

O toaletní papír si musíte říct, pokud nenarazíte na uklízečku, tak si koupíte.

Paní uklízečka byla zároven naše delegátka. Má trochu problémy někam přijít včas, slíbený doprovod k autobusu se nekonal, ale myslím, že dělá, co může, je tam na vše sama. Jinak uklid nebrobíhá, dostanete malý ručník (můj byl s obrovskou skvrnou od sava), koše a vše si vynášíte sami. Vemte si tedy ručník na sprchování - ideálně dva, protože ten jeden vám na sušáku neuschne :D

Postele na kterých jsme spaly, vydávaly při každém otočení takovou serenádu, že jsme musely probudit celou Podgoru.

Slíbená wifi je jen v jednom patře, ačkoliv jsme prý první, kdo s ní měl problém. Přitom si na ni stěžovaly skoro všechny pokoje a čtu to i tady. My jsme byly celý pobyt na datech.

Jídlo je fantastické, moc nám v restauraci Srecko chutnalo.

Paní majitelka si nepřeje, abyste byli na budově v den odjezdu, i když je tam prázdná společenská místnost. Což při dešti není úplně ideální. Při odjezdu jí nestojíte ani za nashledanou. Ale abyste 10x za pobyt slyšeli, že si můžete koupit jejich víno nebo olej, na to si čas najde.

Vůbec bych to sem nepsala, ale přístup paní majitelky je neskutečný. Není to tak levné ubytování, když si kvůli horké lednici platíte klimatizaci 1 EUR/hodinu, kuchynku, vyjde vás to nakonec stejně, jako kdekoliv jinde. Už bych sem nikdy nejela.

Na závěr taková perlička. Paní majitelka nám přišla referovat, jak jsou lidé na internetu zlí a jestli bychom jí tam nenapsaly pozitivní recenzi, že jí to doporučila cestovka :D Milá paní by si raději měla vyřešit nedostatečný servis, než prosit o lepší recenze.

Termín dovolené s přáteli: srpen 2022

Hodnocení
  • 10% Spokojenost / cena
  • 10% Pokoj
  • 10% Úklid
  • 10% Služby
  • 100% Lokalita
  • 10% Vybavení
Strava
  • 100% Vynikající
Užitečné?Užitečná recenze?AnoAno (10)/NeNe (3)

Další recenze naleznete na


Zájezdy a ubytování do apartmánu Vila Marta nabízí


Může Vás zajímat