Captain Pavlos

66% Velmi dobré na základě 12 recenzí
Captain Pavlos
Klient nedoporučuje

Ralita k Captain Pavlos, Kos

Ralita k Captain Pavlos, Kos

20%Podprůměrné

Cesta z/do moře a z/do komplexu skrze neustále uvázané krávy na celodenním slunci, a proto i kolem cesty kravice a také ještě další odpadky.

Moře: přístup obtížnější (určitě s sebou boty do vody), zvláště když moře odhalí kameny. Často zde fouká, a proto jsou vlny zejména odpoledne velké a nedoporučuji pro menší ženy, starší lidi a malé děti.

Pláž: spíše špinavá... všude odpadky, které nikdo neuklízí. Fotografie pláže neodpovídají realitě a tato vyfotografovaná pláž se slunečníky a s cypřiši nepatří k tomuto hotelu.

Okolí: v dosahu je autobusová zastávka, cca 2,5 km nákupní možnosti.

Ubytování: spíše campingového typu (reálně předpokládám 1,5 – max. 2 hvězdy (podle standardu hotelové klasifikace, resp. dle unie Hotelstars Union (HSU)), resp. skromné, čisté. Nedoporučuji apartmány s výhledem na moře. Je zde větší zápach dobytku a brzy ráno jsou slyšitelné dovážkové automobily. Klimatizaci doplácíte na místě cca 8 eur/den.

Úklid: na pokoji téměř pravidelný, ve venkovních prostorách komplexu denně.

Personál: milí a vstřícní lidé, dobrosrdeční i ochotní.

Jídlo: stále se opakovalo (malý výběr) a žádné ovoce, zelenina velmi omezená nabídka (rajče, zelí, okurka). Zákusky zcela chybí. Zmrzlina velmi sporadicky. Je-li na výběr jídlo, které hostům více chutná, není již cca do hodiny po začátku zahájení obědů/večeří k dispozici. Klasické řecké pochoutky (např. olivy) nejsou k dispozici vůbec. Očekávané místní potraviny rovněž nenajdete. Některá jídla chutnají velmi dobře, jiná jsou připravována patrně z polotovarů.

Pití: z postmixu obvyklý základ, jinak si „lepší“ nápoje hradí host. Džusy jsou ve skutečnosti šťávy (nebo rozpuštěný instantní prášek?), časově omezená káva je zvláštní tovární koncentrát a sušené mléko se specifickým zápachem v kávě hrudkuje. Je zde očividná potřeba na mnohém ušetřit. Drinky (míchané alko i nealko nápoje) nejsou vůbec k dispozici v rámci zdejšího all inclusive. (pouze opět za úhradu – např. mojito cca za 6 eur apod.).

All inclusive: zjevně se nejedná o AI jak lze předpokládat dle zvyklostí a standardů, jedná se spíše o chudší plnou penzi s omezenějším sortimentem nápojů, které jsou méne kvalitní. Alkoholické nápoje jsou mimo méně kvalitní víno k dispozici dvě slabší pálenky. Zcela chybí svačiny, slané či sladké odpolední snacky.

Delegátka: nevstřícná, neochotná, ironická, zkreslující realitu, méně informovaná než hosté, kteří si zapůjčí na jediný den automobil. Při stížnostech doporučuje se obrátit na zákaznickou linku do Prahy, což ovšem logicky rozporuje její přítomnost na místě.

Termín dovolené s partnerem: červenec 2021

Hodnocení
  • 40% Spokojenost / cena
  • 50% Pokoj
  • 50% Úklid
  • 70% Služby
  • 10% Lokalita
  • 10% Vybavení
Strava
  • 40% Dobrá
Vhodný pro
  • páry
Užitečné?Užitečná recenze?AnoAno (2)/NeNe (0)

Další recenze naleznete na


Zájezdy a ubytování do hotelu Captain Pavlos nabízí


Může Vás zajímat