Aqua Mondo Resort

66% Velmi dobré na základě 34 recenzí
Aqua Mondo Resort
Klient nedoporučuje

Tak tři hvězdy

Tak tři hvězdy

50%Dobré

Po příjezdu na hotel si pan z cestovky ( česky mluvil kostrbate ale snazil se) přímo řekl o 5 dolarů že nám zařídí pokoj bez čekání. Čekání samozřejmě probehlo stejně jako u ostatních cestujících.

Pokoj jsme dostali s výhledem na staveniště. V koupelně svítilo jen drobné podsvícení, takže strašná tma. To by se dala snést, ale že nešly otevírat dveře na balkon a když nám je uklízeč silou otevřel a řekl že to nemáme dovirat to už v pořádku nebylo. Nový pokoj jsme dostali až po dalším úplatku 5 dolarů. Ten byl už krásný s výhledem na moře. Ovšem otevřít vstupní dveře se pokaždé podařilo až za cca 10 pokusů - zkřížené dveře a nefunkční systém na karty. Další výměnu pokoje jsme raději neriskovali. Úklid neprobíhal jak by měl. V pokoji i po úklidu písek, ručník co jsme měli před posteli na utírání nohou aby jsme spali v čistém jsem další den našla v koupelně špinavý a složeny na místě s novými ručníky

Bazén. Špinavý, nečištěný, s mastnou skvrnou. Asi za dva dny po příjezdu ho začly "rekonstruovat" otukali část dlaždiček a jeden úsek zvedali. Úlomky z dlaždiček na dně bazénu, kolem bazénu. Nebezpečné. Animátoři a prodejci zájezdu byli otravní, chodili každý den několikrát otravovat.

Moře. Mělké. A kde už by se dalo plavat tak tam byly lodě. Vedlejší pláž byla hezčí s lepším vybavením, s korály. Ale párkrát se stalo že nás vraceli zpět k našemu hotelu.

Jidlo. Stále stejná ryba dokola. Sem tam kuřecí hovězí. Jinak samé přílohy. Velké zklamání. Zelenina v mísách plavala ve vodě a vůbec nevypadala hezký. Zato zákusky byly výborné a velký výběr.

Personál. Snaživý, ochotný. Ale mají co dohánět.

Rozhodně se už nevrátíme. A nejspíš ani do Egypta po této zkušenosti.

Termín dovolené s partnerem: červenec 2022

Hodnocení
  • 70% Spokojenost / cena
  • 50% Pokoj
  • 30% Úklid
  • 60% Služby
  • 40% Lokalita
  • 30% Vybavení
Strava
  • 40% Dobrá
Vhodný pro
  • rodiny s dětmi
Užitečné?Užitečná recenze?AnoAno (0)/NeNe (0)

Další recenze naleznete na


Zájezdy a ubytování do hotelu Aqua Mondo Resort nabízí


Může Vás zajímat