Hotel Park

88% Vynikající na základě 25 recenzí
Hotel Park

Doporučené termíny

18. 4. (Čt) - 21. 4. 2024 (Ne)
Vlastní4 dny (3 noci)
Polopenze

Hotel Hotel Park se nalézá v lokalitě Ostružná v České republice. V nabídce je 727 zájezdů, nejlevnější je za 2 320 Kč a nejdražší vyjde na 8 540 Kč.

Celkově klienti ohodnotili hotel na 88 % na základě 25 recenzí. Návštěvníci si ubytování oblíbili především pro lokalitu, cenu ubytování, jídlo, kvalitu pokoje, vybavení ubytování, služby. A doporučují toto ubytování pro rodiny s dětmi, páry, přátele, jednotlivce, seniory, vyznavače klidu, pracovní cesty.


Kdo prodává zájezdy do Hotel Park? Prohlédněte si nabídky


Aktuální nabídky zájezdů

18. 4. (Čt) - 21. 4. 2024 (Ne)
PARK - Ostružná Polopenze 4 dny (3 noci)
Vlastní
19. 4. (Pá) - 21. 4. 2024 (Ne)
PARK - Ostružná Polopenze 3 dny (2 noci)
Vlastní
25. 4. (Čt) - 28. 4. 2024 (Ne)
PARK - Ostružná Polopenze 4 dny (3 noci)
Vlastní
25. 4. (Čt) - 30. 4. 2024 (Út)
PARK - Ostružná Polopenze 6 dní (5 nocí)
Vlastní
25. 4. (Čt) - 1. 5. 2024 (St)
PARK - Ostružná Polopenze 7 dní (6 nocí)
Vlastní
26. 4. (Pá) - 28. 4. 2024 (Ne)
PARK - Ostružná Polopenze 3 dny (2 noci)
Vlastní
26. 4. (Pá) - 1. 5. 2024 (St)
PARK - Ostružná Polopenze 6 dní (5 nocí)
Vlastní
28. 4. (Ne) - 30. 4. 2024 (Út)
PARK - Ostružná Polopenze 3 dny (2 noci)
Vlastní
28. 4. (Ne) - 1. 5. 2024 (St)
PARK - Ostružná Polopenze 4 dny (3 noci)
Vlastní
28. 4. (Ne) - 5. 5. 2024 (Ne)
PARK - Ostružná Polopenze 8 dní (7 nocí)
Vlastní

Recenze hotelu Hotel Park

Přidat recenzi

Hotel Park 3. nejlépe hodnocený hotel v lokalitě Ostružná z 3 hotelů.

89% Poměr spokojenost / cena
91% Pokoj (vybavení, velikost, umístění)
83% Úklid (pokoje, společné prostory)
89% Služby ubytování (komunikace, řešení stížností...)
95% Lokalita ubytování
87% Vybavení ubytování (posilovna, SPA atd.)

Recenze

Nejpřínosnější hodnocení

Klient nedoporučuje
30%Podprůměrné

Hotel jsme si vybrali na slevovém serveru. Za týden dovolené s polopenzí v tomto hotelu jsme za dva dospělé a jedno dítě zaplatili cca 9500,-Kč, což je v průměru 527,-Kč na osobu. Myslím si, že tato cena za noc je dostatečně vysoká, aby v pokoji mohl probíhat denní úklid.

Celý denní úklid spodčíval v tom, že pokojská vynesla odpadkový koš a dodala toaletní papír. Za celý týden pobytu nebyla schopná vyluxovat koberce ani vytřít koupelnu a setřít umyvadlo. Na prospektu od hotelu bylo psáno, že ručníky se mění po třech dnech pobytu. Za celý pobyt nebyli vyměněny. Ručníky na utírání rukou jsou velikosti žínky a osušky jsou normální velikosti. Při příjezdu jsem si šla umýt ruce a utřela se do mini ručníku a zjistila jsem, že mě velice zapáchají ruce, tak jsem přivoněla k ručníkům a k osuškám a ty zapáchali zatuchlinou, jako by je někdo poskládal ještě mokré a uklidil do skladu. Z tohoto důvodu jsme celý týden používali osušky vlastní, které jsme si původně přivezli ke vstupu do bazénu. Na pokoji nebyla ani jedna židle, přesto že na fotkách pokojů hotelu jsou na pokoji dvě židle. Válenda byla proleželá a péra tlačili do zad. Manželská postel velmi nízká i mě se z ní špatně vstávalo a to nejsem nijak stará a nemocná. Na pokojích je znát, že do nich nikdo od doby co byli vybaveny v roce 2008 neinvestoval. Co se týkalo snídaní byli jsme spokojeni jak s množstvím i výběrem, jen mohlo být více zeleniny, každý den byla jiná pomazánka, dva dny byla i domácí paštika, tvrdý sýr, šunka, suchý salám, máslo, med, džem, káva, čaje ovocné i černý, studené mléko a nějaká buchta nebo vánočka, jako pečivo byli čerstvé rohlíky a čerstvý chléb. Večeře se vybírali ze dvou jídel. jelikož jsem toho dost procestovala s večeřemi jsem moc spokojená nebyla. Na to jak každý vychvaluje, že tam mají domácí kuchyň a že tam zažili gastronomické zážitky, tak nevím co jedí a vaří doma a nebo na jaké jídlo chodí do restaurací. Mě večeře neoslovili. Jídla u večeře pro děti moc nebyli, protože byli přesolené a překořeněné. Myslím, si když někdo solí více tak si to může dosolit na talíři. Jinak číšníci byli příjemní. Schodiště na hotelu z recepce do pokojů velice úzké, nechápu jak to takhle mohl stavební úřad povolit, pokud by vypukl požár, tak by se tam hoteloví hosté ušlapali. Hotel určitě nedoporučuji starším lidem ať už z důvodu nízkých postelí tak z důvodu tohoto schodiště, které je úzké a schody jsou poměrně vysoké. U bazénu jsou orezlé radiátory, myslím si, že mimo sezónu by je mohli obrousit a natřít. Připadá mi to, že hotel se postavil a na údržbu už se nedbá.

Termín dovolené s dětmi: březen 2015

Užitečné?Užitečná recenze?AnoAno (3)/NeNe (2)
Klient nedoporučuje

Nepříjemná majitelka

Nepříjemná majitelka

10%Špatné

Tento hotel bych nikomu nedoporučila. Hlavně ne rodinám s dětmi. Mé dvě vnučky nejsou zvyklé snídat v 8:00 hodin. V 8:30 ale už nezbylo ze švédských stolů skoro nic. Jedno dítě snědlo párek o velikosti 3 cm a kouslo si jednou do rohlíku, druhé deci mléka s křupinkam. Zabalila jsem jim tedy každé na svačinku 1 rohlík s jedním plátkem šunky a kousek buchty, aby to snědli tak kolem 10 hodiny. To jste měli vidět ten cirkus, majitelka byla nepříčetná, nadávala nám do zlodějů a že je to krádež, samozřejmě všech chtěla zaplatit. A samozřejmě bez účtu, takže jim to šlo pochopitelně do kapsy, takže v tomto případě se o krádež nejedná. Při platbě 500 kč za den nevím, kde jsou nějaké výhodné slevy. Zvláště, když snídani zaplatíte 2x. Na pokojích zima, zatopili mírně pouze 1. den. Venku bylo v noci na nule, přes den tak 10.Nebylo kde usušit ručníky, plavky... Podobné recenze jsem na paní majitelku četla, nevím, proč jsem jim nevěřila a nevybrala jiný hotel. Teď už chápu, pro je hotel Park Ostružná pořád ve slevách. Píšu tuto recenzi proto, aby se budoucí zájemci o tuto tzv. slevovou rekreaci nenechali tak napálit jako my.

Typ cesty: dovolená

Užitečné?Užitečná recenze?AnoAno (2)/NeNe (5)

Fotogalerie hotelu Hotel Park

Hotel Park
Hotel Park
Hotel Park
Hotel Park
Hotel Park
Hotel Park
Hotel Park
Hotel Park

Co podniknout v okolí hotelu?

Chystáte se do lokality Ostružná poprvé a přemýšlíte, co vidět v okolí hotelu, kam se vydat do restaurace, jaké výlety naplánovat? Podívejte se na naše tipy...


Zájezdy a ubytování do hotelu Hotel Park nabízí


Prohlédněte si podobné hotely v okolí

UbytováníHotel ParkWellness hotel DianaSkiland OstružnáCentrum StoneSchamannův DvůrHorský hotel SněženkaLázeňský hotel Priessnitz
 
Hotel Park - Česká republika, Ostružná
Wellness hotel Diana - Česká republika, Velké LosinySkiland Ostružná - Česká republika, OstružnáCentrum Stone - Česká republika, Vrbno pod PradědemSchamannův Dvůr - Česká republika, KarloviceHorský hotel Sněženka - Česká republika, Hynčice Pod SušinouLázeňský hotel Priessnitz - Česká republika, Jeseník
LokalitalokalitaOstružnálokalitaVelké LosinylokalitaOstružnálokalitaVrbno pod PradědemlokalitaKarlovicelokalitaHynčice Pod SušinoulokalitaJeseník
Hodnocení
88%Vynikající
25 recenzí
90%Vynikající
28 recenzí
91%Vynikající
11 recenzí
84%Vynikající
3 recenze
94%Vynikající
6 recenzí
84%Vynikající
16 recenzí
84%Vynikající
5 recenzí
Cena od2 320 Kč3 200 Kč1 190 Kč1 460 Kč--5 450 Kč
Počet nabídek7271 1256787 063--139
Průměrná cena6 091 Kč8 015 Kč2 724 Kč10 345 Kč--13 283 Kč
  ZobrazitZobrazitZobrazitZobrazitZobrazitZobrazit

Často kladené otázky Hotel Park

Kde se Hotel Park nachází?

Hotel se nachází v České republice v lokalitě Ostružná.

Kolik stojí zájezdy do hotelu?

Aktuálně je v nabídce 727 zájezdů. Ceny začínají na 2 320 Kč, nejdražší zájezd stojí 8 540 Kč - prohlédnout aktuální nabídku zájezdů.

Kdo nabízí zájezdy?

Aktuálně naleznete nabídku pro Hotel Park od CK ATIS a.s..

Jak hodnotí hotel Hotel Park klienti?

Hodnocení hotelů je 88 % na základě 25 recenzí - přečíst recenze.

Pro koho je hotel vhodný?

Klienti doporučují toto ubytování pro rodiny s dětmi, páry, přátele, jednotlivce, seniory, vyznavače klidu, pracovní cesty - zobrazit doporučení.

Co oceňují klienti?

Klienti kladně hodnotí jídlo, cenu ubytování, pokoj, vybavení ubytování, služby ubytování, lokalitu.