Madeira od 2 994 Kč
Zobrazit zájezdy

půjčení auta

Vloženo: 21. července 2025
Poslední příspěvek: 22. září 2025
anonym
Jak náročné je řídit auto na Madeiře? Letíme v září a kamarádka mi začala bojkotovat domluvené půjčení auta. Jarmila

Odpovědi 3 odpovědi

ZoriŽeli
před 16 dny
Já byla jsem na Madeiře už dvakrát a vždycky jsme jeli na lehko. Půjčili auto a udělali si takový menší roadtrip kolem ostrova. Řízení tam má svoje specifika, protože cesty jsou úzké a dost kopcovité, ale pokud máš aspoň trochu zkušeností s jízdou v horách, tak se to dá úplně v pohodě zvládnout. Jo a pokud plánujete výlety na levády, určitě doporučuju i lepší batoh. Hodí se něco pohodlného, s prostorem na vodu a svačinu, protože trasy můžou být delší, než vypadají na mapě.
KájaJanik
před 14 dny
@ZoriŽeli ~ To zní super A můžu se zeptat, jakej batoh jsi na ty levády měla? Přemýšlím, co by se tam nejlíp hodilo. My letíme v říjnu poprvé na Madeiru.
ZoriŽeli
před 13 dny
@KájaJanik ~ Jo, já jsem měla tenhle batoh www.nejkufry.cz/cat-batoh… kupovala jsem si ho před cestou. Je pohodlnej na zádech díky polstrování, má spoustu kapes a hlavně se dá rozšířit, takže se do něj vejde víc věcí, když je potřeba.

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů