Hawaii Le Jardin Aqua Park - Hurghada, Egypt
Recenze hotel Hawaii Le Jardin Aqua Park
Egypt | Hurghada
Průměrné hodnocení hotelu:
71%
5 zájezdů od 13 500 Kč do 16 942 Kč
Navštívil(a) jsem
Buďte první!
Chystám se
Buďte první!

Recenze klientů hotelu Hawaii Le Jardin Aqua Park

Zdroj
Počet recenzí
Nejnovější recenze
Celkové hodnocení
5 recenzí hotelu
středa 12.02.2020
56%
327 recenzí hotelu
pondělí 20.01.2020
75%
16 recenzí hotelu
neděle 03.12.2017
60%
16 recenzí hotelu
neděle 03.12.2017
60%
17 recenzí hotelu
středa 03.10.2018
60%
18 recenzí hotelu
neděle 11.11.2018
60%
19 recenzí hotelu
středa 01.05.2019
60%
24 recenzí hotelu
pátek 24.01.2020
60%

Zájezdy do hotelu Hawaii Le Jardin Aqua nabízí

Hawaii Le Jardin Aqua Park
od 12 249 Kč

Souhrn hodnocení hotelu Hawaii Le Jardin Aqua Park

Celkové hodnocení: 56% (5 recenzí)
2 klienti hotel doporučují
3 klienti hotel nedoporučují
Vhodný pro:
rodiny s dětmi (říká 4 klienti)
páry (říká 2 klienti)
přátele (říká 2 klienti)
jednotlivce (říká 2 klienti)
seniory (říká 1 klient)
milovníky nočního života (říká 1 klient)
pracovní cesty (říká 1 klient)

Hodnocení:

Poměr spokojenost / cena:
58%
Pokoj (vybavení, velikost, umístění):
84%
Úklid (pokoje, prostory hotelu):
86%
Služby hotelu (komunikace, řešení stížností...):
48%
Jídlo a stravování:
66%
Lokalita (umístění hotelu, okolí):
72%
Vybavení hotelu (posilovna, SPA atd.):
62%

Recenze Hawaii Le Jardin Aqua Park

host
Dana
Celkové hodnocení: 40% 10040
nedoporučuje hotel

Letěla jsem po prvé s dětmi k moři a musím říct že děs.První jídelna hrůza hlavně místní jejich děti jedli na stole všude bordel.Ani ubrousky tak neměli.Pak jsme zistili že tam je druhá jídelna ta byla lepší i ubrousky měli a byla čistá tam místní nemohli.Jinak moře děs kamínky do moře prudký kopeček.Dětem se tam nelíbilo.Zavírali brzo bazény.U baru taky děs když tam byli místní nebyla možnost mít kafe nebo něco jiného všude bordel i podlaha mokrá.No prostě i kdyby mi to někdo dal za darmo tak neletí hrůza.:-( :-(

Termín dovolené s dětmi: říjen 2019
Hodnocení:
Poměr spokojenost / cena:
40%
Pokoj (vybavení, velikost, umístění):
40%
Úklid (pokoje, prostory hotelu):
60%
Služby hotelu (komunikace, řešení stížností...):
40%
Jídlo a stravování:
60%
Lokalita (umístění hotelu, okolí):
60%
Vybavení hotelu (posilovna, SPA atd.):
60%
Vhodný pro:
  • jednotlivce
  • milovníky nočního života
  • pracovní cesty
Užitečná recenze? ano (1x) / ne (0x)
host
Martina
Celkové hodnocení: 40% 10040
nedoporučuje hotel
Personál versus zahrada

Byla jsem již v Egyptě mnohokrát,a musím říct,že jsem byla velmi zklamaná.Jidli bylo rozmanité,velké klientská, určitě víc než 50% je arabská klientela,která více méně neotravije.nejvetsi zklamání je z recepcnich,kteří byli velmi neochotni.Dokonce na nás zkoušeli podle mne okrást.Vycestovali jsme se společností 5 flug,německou ck,jelikož jsme češi, zkoušeli na nás aby jsme zaplatili 300 $ za rozdílnou národnost od ck.Po telefonu do student agency přišel kus papíru pod dveře,bez jediné omluvy,že prý platit nic nebudeme.Neslychane!!!!Jinak kuchaři výborní,usměvavý. Moře je velké zklamání,oproti Marse Slam jsou zde zničené korály.Proto jsme koupili 3 zájezdy od místních za pár korun ,a neprohloupilu jsme ,veliký zážitek jak na Giftun ,tak v Dolphin house tak i při dopingu na otevřeném moři.Dalsi zklamání bylo ubytování pro příjezdu, na deklarovanou únavu z cesty,nebrali zřetel a pokoj jsme dostali až kolem 12.30.Za mne a mou kamarádku nedoporučuji.

Martina A Monika

Termín dovolené: listopad 2018
Hodnocení:
Poměr spokojenost / cena:
40%
Pokoj (vybavení, velikost, umístění):
100%
Úklid (pokoje, prostory hotelu):
100%
Služby hotelu (komunikace, řešení stížností...):
20%
Jídlo a stravování:
60%
Lokalita (umístění hotelu, okolí):
60%
Vybavení hotelu (posilovna, SPA atd.):
40%
Vhodný pro:
  • rodiny s dětmi
Užitečná recenze? ano (0x) / ne (1x)
host
Martina
Celkové hodnocení: 50% 10050
nedoporučuje hotel
Prekrasna zahrada
Termín dovolené: listopad 2018
Hodnocení:
Poměr spokojenost / cena:
30%
Pokoj (vybavení, velikost, umístění):
100%
Úklid (pokoje, prostory hotelu):
100%
Služby hotelu (komunikace, řešení stížností...):
10%
Jídlo a stravování:
60%
Lokalita (umístění hotelu, okolí):
70%
Vybavení hotelu (posilovna, SPA atd.):
40%
Vhodný pro:
  • rodiny s dětmi
Užitečná recenze? ano (0x) / ne (0x)
host
Alena Teddy
Celkové hodnocení: 80% 10080
doporučuje hotel
Termín dovolené: červenec 2018
Hodnocení:
Poměr spokojenost / cena:
100%
Pokoj (vybavení, velikost, umístění):
100%
Úklid (pokoje, prostory hotelu):
90%
Služby hotelu (komunikace, řešení stížností...):
100%
Jídlo a stravování:
80%
Lokalita (umístění hotelu, okolí):
100%
Vybavení hotelu (posilovna, SPA atd.):
100%
Vhodný pro:
  • rodiny s dětmi
  • páry
  • přátele
Užitečná recenze? ano (0x) / ne (0x)
stálý člen
LadinnJ
Celkové hodnocení: 70% 10070
doporučuje hotel
Příjemná dovolená v Egyptě

V hotelu Festival Le Jardin 4**** jsme strávili příjemnou zimní dovolenou.

V bodech:

Hotel: Hotel se nachází asi 20 minut jízdy od starého centra Hurghady a 25 minut jízdy od letiště. Jedná se o velký hotelový komplex, který je složen z hotelu Le Jardin a Riviera. Já osobně doporučuji brát hotel Le Jardin. Hotel nabízí velkou zahradu, vyhřívaný bazén, bazén u pláže, zábavné programy apod.

Ubytování: vkusně zařízené pokoje jsou kompletně vybaveny vším, co člověk potřebuje. Doporučuji pokoje ve vyšším patře obrácené směrem k bazénu (nádherný výhled na moře).

Pláž: Rozlehlá, denně upravovaná pláž se nachází u hotelového resortu. Na pláži jsou lehátka, slunečníky i osušky zdarma. Vstup do moře je velmi pozvolný, lze využít i pontonové molo, které vede do hloubky. Pláž je uměle vytvořena (je tam zpevněný násp).

Stravování: Bohatý program ALL nabízí plnou penzi, dobré svačiny během dne, půlnoční občerstvení a alko+nealko drinky.

Služby: Využili jsme masáže, které jsou opravdu příjemné a ani ne moc drahé.

Personál: Číšníci v restauraci, kuchaři a venkovní personál byl slušný a úslužný. Něco jiného jsou ale recepční, kteří byli velmi nepříjemní, bavili se hlavně s okupantama Rusákama a ostatní přehlíželi. Dvakrát jsme museli měnit pokoj a to i přes to, že dostali úplatek 20 USD (jednou nám dali pokoj přímo nad kuchyní, kde bylo jako ve "friťáku" a po druhé nám dali pokoj v přízemí s výhledem na technické zázemí. Několikrát jsem je žádal o pokoj s výhledem na bazén a až na potřetí se nám to podařilo).

Stejně musím hodnotit personál na ALL baru. Zakazovali nám stát fronty u baru, vždy řekli, že náš přijdou obsloužit. Kolikrát jsme čekali i 20-30 minut, než se někdo uráčil přijít. Takhle se chovali i přes to, že jsme jim dávali bakšiš do ruky. Jak říkám - když člověk není Rusák, má smůlu. Nemám rád, když se dělají mezi turisty rozdíly podle národnosti.. To samé platí i pro Němce. Zájezd je stojí i o polovinu méně, než nás Čechy a i tak mají mnohem lepší služby a privilegia.

Shrnutí: Až na špatné zkušenosti s personálem jsme byli spokojeni a dovolenou jsme si užili. Byli jsme tam v lednu a počasí nám přálo. Občas foukal studenější vítr, ale dalo se to vydržet.

Doporučuji všem, co hledají klidnější dovolenou dál od centra s tím, že si za nákupy zajedou do centra taxíkem.

Typ cesty: dovolená s přáteli
Hodnocení:
Poměr spokojenost / cena:
80%
Pokoj (vybavení, velikost, umístění):
80%
Úklid (pokoje, prostory hotelu):
80%
Služby hotelu (komunikace, řešení stížností...):
70%
Jídlo a stravování:
70%
Lokalita (umístění hotelu, okolí):
70%
Vybavení hotelu (posilovna, SPA atd.):
70%
Vhodný pro:
  • rodiny s dětmi
  • páry
  • přátele
  • jednotlivce
  • seniory
Užitečná recenze? ano (5x) / ne (0x)

Často kladené otázky Hawaii Le Jardin Aqua Park

Jak hodnotí Hawaii Le Jardin Aqua Park klienti?

Hodnocení hotelu je 71 % na základě 447 recenzí - přečíst recenze.

Pro koho je Hawaii Le Jardin Aqua Park vhodný?

Klienti doporučují toto ubytování pro rodiny s dětmi, páry, přátele, jednotlivce, seniory, milovníky nočního života, pracovní cesty - zobrazit doporučení.

Kolik stojí zájezdy do hotelu?

Aktuálně je v nabídce 5 zájezdů. Ceny začínají na 13 500 Kč, nejdražší zájezd stojí 16 942 Kč - prohlédnout aktuální nabídku zájezdů.

Recenze na další hotely

Prohlédněte si podobně hodnocené hotely v destinaci Hurghada a okolí.

Další recenze

Vyberte si dovolenou v oblastech:

Nebo zájezdy se slevou na:

Další hotely naleznete na:

Pročtěte si také zkušenosti ostatních cestovatelů: