Ceny na Langkawi

Vloženo: 17. července 2019
Poslední příspěvek: 18. července 2019
nový člen nový člen /
Martin_B
nový člen nový člen / před 5 lety
Martin_B
Dobrý den, v prosinci se chystáme na Langkawi a ubytování máme kousek od pláže Cenang. Ví někdo prosím jaké jsou ceny na Langkawi v restauracích a potravin?

Odpovědi 2 odpovědi

Kristýna
Cestoporadce Cestoporadce /
Kristýna
Cestoporadce Cestoporadce / před 5 lety
Kristýna
před 5 lety
@Martin_B ~ Hezký den,
já jsem navštívila Langkawi před 2 lety a ceny jídla mi přišly dost podobné jako Česku, zejména v turistickém letovisku Cenang. Přímo v Cenang najdete několik supermarketů a každý týden se zde konají večerní trhy (zpravidla jednou týdně), kde si můžete nakoupit místní tropické ovoce a další dobroty za slušné ceny. Místní ovoce zde samozřejmě seženete levněji než v Česku, naopak ale například cena jablek byla vyšší než u nás. Za jídlo v restauraci průměrně zaplatíte 70-200 Kč.
LenkaGazdova
Cestoporadce Cestoporadce /
LenkaGazdova
Cestoporadce Cestoporadce / před 5 lety
LenkaGazdova
před 5 lety
@Martin_B ~ Dobrý den, jídlo na ulici a lokální restaurace se najíte kolem 50 Kč/osoba i s pitím - samozřejmě záleží, kolik toho sníte a co si dáváte. Já se třeba do téhle ceny i s pitím vejdu vždy a najím se v pohodě (rýže, kousek ryby nebo kuřete, zelenina, ice tea). Teď jsem byla se zákazníkama na Food tour a jídlo a pití pro 3 osoby a dítě bylo za necelých 350 Kč a to už byla normální restaurace, ne stánek na ulici. Naopak třeba obyč místní "restaurace" na ulici a večeře pro 5 osob ve složení celá ryba, zelenina, rýže, omeleta, kuřecí polívka a smažené krevety celkem 660 Kč. Opravdu hodně záleží, co jíte a kde to jíte. Západní jídlo, například pizza od 100 - 200 Kč, meníčka v KFC a Mekáči do 100 Kč. Night market je ve čtvrtek, v ostatní dny jsou night markety blíž nebo dál kolem. V obchodě 2,5 litru vody 22 Kč nebo je na ulici automat na vodu, balení toustového chleba 20 Kč, sklenice marmelády 30 Kč, balení 6 malých másel lepší kvality 33 Kč, sklenice sójového mléka 12 Kč - v obchodech podél Cenangu, kde jsou spíš takové ty základní věci pro turisty. Jinak 5 minut na skútru od Cenangu je větší supermarket, kde je lepší výběr i nižší ceny, kousek za Cenangem směrem na Tengah je celkem velký obchod s ovocem za v pohodě ceny.

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů