Kapverdské ostrovy od 16 390 Kč
Zobrazit zájezdy

Ceny na Kapverdách

Vloženo: 20. července 2019
Poslední příspěvek: 21. července 2019
čerstvý příchozí čerstvý příchozí /
PavelVerner
čerstvý příchozí čerstvý příchozí / před 5 lety
PavelVerner
Koukali jsme na zájezdy a zaujaly nás Kapverdské ostrovy . Jaké jsou ceny na Kapverdách ? Vyplatí se přikoupit si all inclusive nebo nevyjde draze ani jídlo v restauracích a jaké jsou ceny alkoholu? A co kvalita potravin v místních obchodech? Poradil by někdo?

Odpovědi 1 odpověď

Kristýna
Cestoporadce Cestoporadce /
Kristýna
Cestoporadce Cestoporadce / před 5 lety
Kristýna
před 5 lety
@PavelVerner ~ Dobrý večer,
protože se na Kapverdy musí většina potravin dovážet, tak jsou ceny poměrně vysoké. Za jídlo v restauraci zaplatíte v průměru okolo 120 - 250 Kč. V lepších restauracích je to pak ještě více.
V supermarketech jsou ceny většinou vyšší jak u nás, ale některé potraviny jsou naopak levnější, záleží na konkrétním výrobku. Například jsou zde velmi drahé sýry a některé druhy ovoce a zeleniny (jablka, pomeranče, rajčata a brambory). Naopak výrazně levnější než u nás je na Kapverdských ostrovech maso a rýže. Víno v supermarketu seženete za cca 100 Kč, pivo za cca 30 Kč.
Myslím si, že se určitě vyplatí přikoupit si all inclusive nebo alespoň polopenzi/plnou penzi, většina zájezdů se stejně nabízí minimálně s polopenzí. Pokud byste se sem chystali na vlastní pěst, letenky nebývají úplně nejlevnější, zpáteční vás vyjde nejméně na 7 tis. Kč/osoba. Volila bych tedy first/last minute s jídlem.

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů