Barcelona od 10 399 Kč
Zobrazit zájezdy

Ceny v Barceloně

Vloženo: 31. července 2019
Poslední příspěvek: 1. srpna 2019
nový člen nový člen /
Alena123
nový člen nový člen / před 5 lety
Alena123
7 dní před námi v Barceloně. Budeme bydlet jen několik minut od Plaza Catalunya. Ubytování vyjde na poměrně dost, k dispozici budeme mít kuchyňku a já zvažuji zda si nemáme vařit a do restaurace zajít spíš jen 1x symbolicky. Můžete mi někdo poradit jaké jsou teď aktuální ceny v Barceloně? Hlavně cena potravin a zboží jako je třeba kosmetika, hygienické potřeby atd. nebo byste jedli těch 5 dní v restauracích? Bojím se, že v centru to vyjde hodně draze.

Odpovědi 1 odpověď

Kristýna
Cestoporadce Cestoporadce /
Kristýna
Cestoporadce Cestoporadce / před 5 lety
Kristýna
před 5 lety
@Alena123 ~
Hezký den,
ceny ve velkých supermarketech jsou podobné jako u nás v ČR, například kilo jablek, pomerančů, banánů seženete okolo 1 eura. Sýry se dají pořídit od 1 eura, čerstvé velké bagety za 50 centů, těstoviny jsou za cca 0,5-1 euro. Kosmetika je cenově také jako u nás. Proto se moc nevyplatí si nic dovážet z ČR a vše koupit až na místě.
Restaurace v centru jsou poměrně drahé, ale v zastrčených ulicích často najdete jídla za přijatelné ceny. Paellu si můžete koupit za 10-15 euro.
Pokud se chcete levně a rychle najíst, můžu doporučit rychlé občerstvení 100 montaditos, které se nachází na několika místech v Barceloně a většina jídel tu stojí 0,5 - 2 eura.

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů