Elba (ostrov) od 2 550 Kč
Zobrazit zájezdy

Nejkrásnější pláže na Elbě

Vloženo: 31. července 2019
Poslední příspěvek: 31. července 2019
čerstvý příchozí čerstvý příchozí /
KarelPašák
čerstvý příchozí čerstvý příchozí / před 5 lety
KarelPašák
Ahoj cesťáci, četl jsem, že na ostrově Elba se nachází jedny z nejhezčích potápěčských oblastí v celém Středomoří. Které jsou ty nejkrásnější pláže na Elbě, kde bude klid a zároveň uvidím pestrý svět mořských živočichů? Budu se těšit na vaše zkušenosti.

Odpovědi 3 odpovědi

Kristýna
Cestoporadce Cestoporadce /
Kristýna
Cestoporadce Cestoporadce / před 5 lety
Kristýna
před 5 lety
@KarelPašák ~ Ahoj,
jedeš spíše za šnorchlováním nebo za potápěním? Osobní zkušenost s potápěním na Elbě nemám, ale slyšela jsem, že je velmi populární ponor k potopenému vraku lodi Elviscot. Potápění je vhodné i pro začátečníky.
Dalším známým potápěčským místem je Scoglietto v zátoce Portoferraio. K vidění by zde měla být spousta druhů ryb a jiných vodních živočichů.
Co se týče pláží, nádherná je například oblázková Sansone s křišťálově čistou vodou, která je i super na šnorchlování.
Bred
nový člen nový člen /
Bred
nový člen nový člen / před 5 lety
Bred
před 5 lety
Líbily se mi pláže Cavoli a Fetovaia. Řekl bych, že nejhezčí potápění je na jižní (nejkrásnější) straně ostrova. Určitě jak píše Kristýna vrak Elviscot. Leží vlevo od skaliska (směrem na moře), ke kterému se dá snadno doplavat z pláže městečka Pomonte.
Majina
nová členka nová členka /
Majina
nová členka nová členka / před 5 lety
Majina
před 5 lety
@KarelPašák ~ Doporučila bych objíždět různé pláže, protože každá je jinak krásná. Jenže málokterá má použitelné parkoviště, většina pláží parkoviště nemá a tak se vejde jen pár aut podél silnice a dolů na pláž se musí sejít po úzké stezce. Už kolem desáté bylo plno. Fetovaia na jihozápadě ostrova je opravdu nádherná. S potápěním neporadím.

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů