Menorca od 13 050 Kč
Zobrazit zájezdy

Menorca tipy na výlety

Vloženo: 31. července 2019
Poslední příspěvek: 31. července 2019
čerstvý příchozí čerstvý příchozí /
ŽánBaklažán
čerstvý příchozí čerstvý příchozí / před 5 lety
ŽánBaklažán
Chtěl bych se někdy vydat na ostrov Menorca, tak bych Vás rád poprosil o pár rad. Scháním spíše klidnější místo, samozřejmostí je hezké moře a pláže, ale i dobré východisko pro výlety. Eventuelně bych zkusil pár výletů autem, ale nemám s tím žádné zkušenosti. Jak to chodí? Přijdu do půjčovny a půjčím si auto, které musím večer zase vrátit nebo to lze na více dní? A kam pak na Menorce jet, dejte mi prosím tipy na výlety.

Odpovědi 1 odpověď

Majina
nová členka nová členka /
Majina
nová členka nová členka / před 5 lety
Majina
před 5 lety
@ŽánBaklažán ~ My jsme bydleli v letovisku Punta Prima, kde se nám moc líbilo. První den jsme využili autobus a dojeli do Mahonu. Tady jsme si koupili okružní plavbu lodí s proskleným dnem a to byla opravdu paráda - koráli, ryby. Druhý den už jsme měli půjčené auto a vydali jsme se na nejvyšší bod ostrova Monte Toro. Prohlédli jsme si renesanční kostel, sochu ježíše, z terasy je opravdu krásný výhled. Hodně tu foukalo, takže jsme pokračovali dál do přístavního městečka Fornells. V severní části stojí strážní věž Torre de Fornells. Pak jsme si to namířili na Ciutadelu k jeskyním Cala Morell - neplatí se vstup, doporučuju pořádné boty.

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů