Sardinie od 1 400 Kč
Zobrazit zájezdy

Kam na dovolenou na Sardinii

Vloženo: 2. srpna 2019
Poslední příspěvek: 7. září 2021
čerstvý příchozí čerstvý příchozí /
Miluše
čerstvý příchozí čerstvý příchozí / před 5 lety
Miluše
Dobrý den, vybíráme s manželem na poslední chvíli dovolenou na Sardinii. Rozhodujeme se mezi letovisky COSTA SMERALDA, CALA GONONE a COSTA REI. Kam je lepší jet pokud nechceme žádnou divočinu, chceme hodně přírodu, hezké pláže, čisté moře, pěkné ubytování blízko moře. Víc nepotřebujeme.

Odpovědi 3 odpovědi

Kristýna
Cestoporadce Cestoporadce /
Kristýna
Cestoporadce Cestoporadce / před 5 lety
Kristýna
před 5 lety
@Miluše ~ Dobrý den,
před 2 lety jsem projela celou severní část Sardinie včetně Costa Smeraldy a Cala Gonone. Costa Rei jsem bohužel neměla možnost navštívit.
Costa Smeralda je opravdu krásná, ale v hlavní turistické sezóně velmi turistická (to ale bohužel většina Sardinie). Pláže zde najdete dlouhé písečné, ale i menší romantické zátoky. Hodně záleží na tom, jaké letovisko zvolíte. Doporučovala bych se vyhnout Porto Rotondo a Porto Cervo, obě jsou šíleně předražená a jsou ta známá letoviska pro miliardáře s jachtami. Super je například letovisko Capriccioli, kde najdete několik menších krásných pláží a pěkné ubytování.
Cala Gonone mě osobně nezaujalo. Letovisko je to poměrně velké a známé, ale nenabízí žádné zajímavé centrum nebo pěknou promenádu. Respektive promenáda zde je, ale není to zrovna místo, kde bych chtěla trávit dovolenou. Pláže také nebyly zrovna nejčistější. Co se mi ale líbilo, že se dají odsuď podnikat výlety do nádherných zátok Cala Luna, Cala Biriola, Cala Mariolu nebo Cala Goloritze, které patří mezi ty nejkrásnější na ostrově. Také je nedaleko kaňon Gola su Gorropu, ideální pro sportovní nadšence.
crazinka
čerstvý příchozí čerstvý příchozí /
crazinka
čerstvý příchozí čerstvý příchozí / před 3 lety
crazinka
před 3 lety
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat Kristýny, jestli když procestovala Sardinii, je špatný nápad pojmout letní dovolenou kombinací turistiky v horách a koupáním. Popřípadě, v které lokalitě se ubytovat. Chtěla jsem to Cala Ganone, ale nechválíte to. A ještě jeden dotaz...není tam v červenci neúnosné horko, když půjdeme do hor na túru? Můj muž se toho obává...ale říkám si, že to možná bude podobné jako v Alpách, kam jezdíme v létě.
děkuji za odpověď
Markéta
Sally
legenda legenda /
Sally
legenda legenda / před 3 lety
Sally
před 3 lety
@crazinka ~ my projeli západní a severní část. Ubytování v Alghero, Castelsardo a posledni v Olbii. Spousta krásných pláží i krásných míst.

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů