Ceny v Ománu
Vloženo: 4. srpna 2019
Poslední příspěvek: 4. srpna 2019
nový člen /
Cholerik
nový člen /
před 5 lety
Cholerik
Zdravim, jaké jsou ceny základních potravin v Ománu? A je dobré ubytování zajišťovat až na místě, dá se sehnat?
nový člen /
DonPepe
nový člen /
před 5 lety
DonPepe
před 5 lety
@Cholerik ~ Minulý rok na jaře. Půjčení auta na 2 týdny mě stálo cca 4 000 Kč (Hyundai Accent) s plným pojištěním (půjčovna asi 4 km od letiště), benzín byl loni cca 11 Kč/l a ubytování takový průměr, záleží kde budete bydlet, seženete klidně i na místě. Jinak na celém území Ománu se smí kdekoliv volně kempovat. Jídlo na ulici velmi levné a chutné (arabská, čínská, indická, pakistánská kuchyně).
Běžné supermarketové věci mi přišly přibližně srovnatelné. Nějaké věci místní produkce jako datle dost levné. Restaurace asi podle typu. Já zašel obvykle někam k Indům, kde byly ceny slušné. Celkově ta země je docela bezproblémová, velmi bezpečná, hodně lidí umí anglicky.
Běžné supermarketové věci mi přišly přibližně srovnatelné. Nějaké věci místní produkce jako datle dost levné. Restaurace asi podle typu. Já zašel obvykle někam k Indům, kde byly ceny slušné. Celkově ta země je docela bezproblémová, velmi bezpečná, hodně lidí umí anglicky.
Vložit odpověď