Thajsko od 20 370 Kč
Zobrazit zájezdy

Královský palác Bangkok

Vloženo: 8. srpna 2019
Poslední příspěvek: 9. srpna 2019
nový člen nový člen /
Divoženka
nový člen nový člen / před 5 lety
Divoženka
Kdo jste navštívil Královský palác? Bangkok chceme navštívil v listopadu. Vím, že musí být dlouhé kalhoty a zakrytá ramena. Ještě nějaké rady před cestou? Nejsou v tu dobu nějaké svátky, kdy by bylo zavřeno? Pak bysme rádi ještě do Wat Pho, Wat Traimit a Wat Arun. Stojí všechny za to? Nebo doporučíte ještě jiné chrámy?

Odpovědi 1 odpověď

Kristýna
Cestoporadce Cestoporadce /
Kristýna
Cestoporadce Cestoporadce / před 5 lety
Kristýna
před 5 lety
@Divoženka ~ Zdravím,
já jsem palác navštívila před 2 lety. Rozhodně to stojí za to, ale počítejte s dlouhými frontami, je zde opravdu spousta lidí. Co se týče oblečení, nejsou povolené ani tepláky, legíny, kalhoty s dírami, sportovní oblečení a samozřejmě jakékoliv krátké sukně/kraťasy a trička bez rukávů. Jak moc důsledně to kontrolují však nevím.
Září a listopad jsou jediné 2 měsíce, kdy nemají v Thajsku žádný státní svátek, takže by mělo být vše normálně otevřené podle otevírací doby.
Všechny jmenované chrámy jsou krásné a určitě stojí za navštívení, každopádně po chvilce vám možná budou připadat všechny na stejné brdo. Alespoň pro mě to byl už jen "prostě další chrám".
Mě osobně nejvíce zaujal Wat Saket a Golden Mountain. Je odsuď nádherný výhled na velkou část města.
Zajímavý je také menší chrám Wat Kalayanamit nebo chrámy Wat Suthat, Wat Mahathat.

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů