Sardinie od 1 400 Kč
Zobrazit zájezdy

Kdy jet na Sardinii

Vloženo: 9. srpna 2019
Poslední příspěvek: 23. srpna 2019
čerstvý příchozí čerstvý příchozí /
Velkýčaroděj
čerstvý příchozí čerstvý příchozí / před 5 lety
Velkýčaroděj
Dobrý den, kdy jet na Sardinii spíše, když mám možnost dovolené pouze koncem října nebo pak až příští jaro. Kdy vyrazit, když se chceme i vykoupat.

Odpovědi 4 odpovědi

Kristýna
Cestoporadce Cestoporadce /
Kristýna
Cestoporadce Cestoporadce / před 5 lety
Kristýna
před 5 lety
@Velkýčaroděj ~ Dobrý den,
období dubna a května je skvělé pro navštívení Sardinie, pokud sem jedete za poznáváním místních krás. Navíc tu všechno kvete, takže ostrov je krásně zbarvený. Moře je však po zimě ještě velmi studené a voda má okolo 15-19 °C, takže pokud nejste otužilci, tak se asi nevykoupete. Venkovní teplota pak dosahuje průměrně 18-24 °C, což je ideální na výlety.
Koncem října bude venkovní teplota podobná té v květnu, a moře nejspíše o něco teplejší než na jaře (zhruba 20 °C). I to ale může být pro někoho, kdo se chce na dovolené vykoupat, málo.
Evas
stálá členka stálá členka /
Evas
stálá členka stálá členka / před 5 lety
Evas
před 5 lety
@Velkýčaroděj ~ Na Sardinii jsem sice nebyla, ale byli jsme na Korsice koncem září a bylo kolem 25 st. a voda byla prohřátá, kolem 24 st. Jestli chcete za koupáním, volila bych spíše říjen, voda bude o trochu teplejší než v květnu.
jan7483
nový člen nový člen /
jan7483
nový člen nový člen / před 5 lety
jan7483
před 5 lety
@Velkýčaroděj ~ Jasně , ale takový výlet není jenom koupání . Na Sardinii je krásná příroda a takové kruhové kamené stavby , ale když pojedete na Sicílii tak tam toho bude mnohem víc . Příjemní a ochotní lidé , krásná příroda, hezká městečka , ohromující starořecké stavební památky , samozřejmě pláže s krásným koupáním v teplém moři , Naučil jsem se oloupat opuncie bez popíchání , jsou lahodné . Musí se celý den máčet ve vodě aby ty istny změkly . Jan
Velkýčaroděj
čerstvý příchozí čerstvý příchozí /
Velkýčaroděj
čerstvý příchozí čerstvý příchozí / před 5 lety
Velkýčaroděj
před 5 lety
Děkuji všem moc za názory. Sicílii si plánuji příští rok. Zkusíme to tedy v říjnu, rozhodli jsme se pro krásný hotel Stella Maris u písečné pláže.

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů