Caorle od 999 Kč
Zobrazit zájezdy

Caorle, tipy na výlety

Vloženo: 19. srpna 2019
Poslední příspěvek: 19. srpna 2019
nová členka nová členka /
Emma000
nová členka nová členka / před 5 lety
Emma000
Potřebovala bych poradit , plánujeme dovolenou s dětmi, autem. Dvakrát jsme byli na Mallorce, nicméně nás cesta letadlem (kvůli opakovanému zpoždění) natolik frustrovala, že chceme tentokrát zkusit auto. Vše chceme přizpůsobit dětem. Přemýšleli jsme kam vyrazit a volba bude mezi Caorle a Bibione. Můžete mi prosím poradit nějaké tipy na výlety z Caorle? Co by se líbilo třeba i dětem.

Odpovědi 1 odpověď

Ovča
věrný člen věrný člen /
Ovča
věrný člen věrný člen / před 5 lety
Ovča
před 5 lety
Dětem se určitě budou líbit Benátky, mosty a lodičky, ovšem možná budete znechuceni jejich bídným stavem. Naopak, za nejhezčí město v Itálii považuji Udine, velmi pěkně udržované, nádherné panorama Alp, to by se dětem mohlo líbit. Terst vypadá také pěkně, velké náměstí hned u moře, krásný výhled na moře z vrcholhu s hradem, kde je expozice o rytířích, také pro děti. Pak jsou v okolí ještě pěkná historická města - Pordenone a Treviso.

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů