Kuba od 27 990 Kč
Zobrazit zájezdy

Co s sebou přibalit na Kubu?

Vloženo: 6. září 2019
Poslední příspěvek: 6. září 2019
nový člen nový člen /
Halina
nový člen nový člen / před 5 lety
Halina
Dobrý den, máte prosím nějaká doporučení co si vzít na Kubu? Neradi bych něco podcenili. Vezli jste něco speciálního v lékárničce, nějaké repelenty, jaké oblečení? Chceme jet v lednu. Co s sebou na dovolenou, aby vše proběhlo hladce?

Odpovědi 1 odpověď

Kristýna
Cestoporadce Cestoporadce /
Kristýna
Cestoporadce Cestoporadce / před 5 lety
Kristýna
před 5 lety
@Halina ~ Hezký den,
určitě si s sebou nezapomeňte vzít kvalitní repelent, který obsahuje DEET v hodnotě alespoň 10-30% (účinnost cca 4-5hodin) nebo látku Icaridin. Na Kubě je s komáry opravdu problém. :/ Z léků doporučuji hlavně léky na průjem (my jsme žádnými zažívacími problémy netrpěli, ale je možné, že někomu místní jídlo nemusí sednout). Oblečení si vezměte určitě letní (trika, kraťasy, šaty,..), ale přibalte si raději i nějaké svetry, lehké kalhoty, případně lehkou bundu. Počasí je nevyzpytatelné a tak si raději přibalte i deštník a pláštěnku (v únoru jsme zažili přeháňky skoro každý den).
Klasicky si nezapomeňte pas, pojištění, cestovní adaptér, hotovost (nejlépe eura), platební kartu, opalovací krém, dezinfekční gel a hlavně dobrou náladu.

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů