Umag od 1 098 Kč
Zobrazit zájezdy

Umag, dejte tipy na výlety

Vloženo: 23. srpna 2019
Poslední příspěvek: 14. září 2019
nový člen nový člen /
Bliki
nový člen nový člen / před 5 lety
Bliki
Umag výlety - Chtěl bych podniknout výlet lodí po moři z Umagu a navštívit Benátky. Musí se rezervovat předem? Jaká je cena?

Odpovědi 2 odpovědi

Kristýna
Cestoporadce Cestoporadce /
Kristýna
Cestoporadce Cestoporadce / před 5 lety
Kristýna
před 5 lety
@Bliki ~ Dobrý den,
tuto linku momentálně operují 2 lodní společnosti a to Venezia lines a Atlas Kompas, obě vyráží do Benátek jednou týdně (celkem tedy 2 spoje týdně) a cesta zabere okolo 2,5 hodiny.
Jednosměrná jízdenka stojí okolo 80 euro za osobu. Doporučuji si jízdenky rezervovat předem na stránkách lodní společnosti, čímž mimo jiné ušetříte i peníze.
Rychlonožka
nový člen nový člen /
Rychlonožka
nový člen nový člen / před 5 lety
Rychlonožka
před 5 lety
@Bliki ~ Ahoj určitě je lepší rezervovat dopředu jak píše Kristýna. My jsme zarezervovali 2 týdny dopředu a ušetřili nějakých 20 %. Jinak pak na souši je super Motovun, Grožnjan, Hum, Jame Baredine, městečko Vrsar je překrásné. Novigrad je také krásný, pokud sjedete níž tak Pula, Premantura, výlet na Brijuni. Pokud nahoru tak Piran.

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů