Ibiza (ostrov) od 11 809 Kč
Zobrazit zájezdy

Ibiza - tipy na nejkrásnější pláže

Vloženo: 17. září 2019
Poslední příspěvek: 29. září 2019
čerstvý příchozí čerstvý příchozí /
CínCejn
čerstvý příchozí čerstvý příchozí / před 5 lety
CínCejn
Ahoj, jaké se vám líbily na ostrově Ibiza pláže? Zatím nemám nic vytipováno, spíš se rozhlížím na příští rok a teprve se rozhodnu. Znáte na Ibize i nějaké málo provařené?

Odpovědi 3 odpovědi

Kristýna
Cestoporadce Cestoporadce /
Kristýna
Cestoporadce Cestoporadce / před 5 lety
Kristýna
před 5 lety
@CínCejn ~ Zdravím,
co se týče pláží na Ibize, hezké jsou Cala Llenya, Cala Nova, Cala d´Hort, Cala Tarida, Cala d´en serra, Cala Bassa, Cala Saladeta, Cala Comte (ta ale v hlavní sezóně bývá velmi narvaná).
Také si udělejte výlet na vedlejší ostrov Formentera, kde najdete opravdu průzračné moře a krásné pláže, za mě mnohem krásnější než ty, které najdete na Ibize.
Cestování_je_můj_život
nová členka nová členka /
Cestování_je_můj_život
nová členka nová členka / před 5 lety
Cestování_je_můj_život
před 5 lety
@Kristýna ~ Na Ibize se nám líbily Cala Valleda, Cala Tarida nebo Cala Moli. Rozhodně souhlasím si udělat výlet na vedlejší ostrov Formentera. Podívali jsme se tam na chráněné území Playa de Illetes, kde je překrásná čistá pláž s výhledem na Ibizu. Předmětem ochrany tohoto místa jsou písečné duny, protože pláž je vlastně výběžek ostrova, kde jsou jen pláže. Když jsme tady byli my, nebyl tady nikdo jiný.
Dalším místem bylo La Mola, kde velký maják na kraji útesu s vyhlídkou na moře. Jinak doporučuji jet mimo sezónu a půjčit si auto. V srpnu se tu stejně budete jen smažit.
Jarča
nová členka nová členka /
Jarča
nová členka nová členka / před 5 lety
Jarča
před 5 lety
Ahoj, z vlastní zkušenosti teď před měsícem doporučuji:
Cala Salada - krásná zátoka, odpoledne plnější, žádná toaleta ani možnost půjčení lehátek/slunečníků. Ze San Antoni sem jezdí vodní taxi i každou chvíli autobus.
Cala Comte (Conta) - nádherná zátoka, kde je několik pláží. Často bohužel plné. Nejsou tu žádné hotely a domy, je to národní park. Čistá voda a je tam i korál. Hodně rybiček. Je tam taky zajímavá pískovcová stěna s dírama, kam lze zalézt. Opět ze San Antoni jezdí autobus nebo vodní taxi. Wc i restaurace tu jsou. V restauraci je nutné rezervovat pro sledování západu místo předem.
Cala Tarida - také krásná zátoka s mělkou teplou vodou, u útesů méně lidí. Ze San Antoni sem jezdí také bus. Bar, restaurace, wc, večer tu hraje hudba.
Cala Bassa - hodně barů, hodně párty, vodní sporty, lehátka i slunečníky..spíš pro mladé. Je tu často i dost plno a není kam se schovat.
Pak samozřejmě ostrovy Formentera a S’Espalmador.

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů