Toskánsko od 1 373 Kč
Zobrazit zájezdy

Toskánsko - tipy na výlety, co navštívit?

Vloženo: 21. srpna 2019
Poslední příspěvek: 21. září 2019
nový člen nový člen /
IzzA
nový člen nový člen / před 5 lety
IzzA
Cyhstám se navštívit Toskánsko, byla jsem už několikrát v itálii, ale vždy na jihu v Crotone a Neapoli. Letos se chystám pro změnu více na sever, protože je v Toskánsku rozhodně co vidět. Zamilovala jsem si Florencii z knih a fotografií vždycky jsem chtěla projet itálii tak nějak jinak, poznat co nejvíce místní lidi, památky. máte nějaké svoje tipy na nejkrásnější místa Toskánska a poradili byste co navštívit? Hrozně bych chtěla projet místní vesnice, ale nevím moc jakým směrem se vydat... zkusil jste to někdo někdy? nehledám ani tak tipy na výlety jako spíš zkušenost s tím, jací jsou místní a kde to je opravdu zajímavé. Pojedu až v listopadu takže nějak s koupáním nepočítám.

Odpovědi 2 odpovědi

Hvězdoslav
čerstvý příchozí čerstvý příchozí /
Hvězdoslav
čerstvý příchozí čerstvý příchozí / před 5 lety
Hvězdoslav
před 5 lety
pokud máte ráda víno, tak určitě malé vinařství Podere Fontecastello v Montepulcianu spíše na jihu Toskánska. Není to nic velkýho malá domácí výroba ale za mě naprostá bomba Pak je kousek od Florencie naprosto úchvatná vesnice Raggiolo všude kolem lesy a krásná příroda, skoro žádný turisti
Roman-Abrle
čerstvý příchozí čerstvý příchozí /
Roman-Abrle
čerstvý příchozí čerstvý příchozí / před 5 lety
Roman-Abrle
před 5 lety
@IzzA ~ Ahoj, my jsme jeli až do Montecatini Val di Cecina autem. Přímo ve městě krásné středověké uličky. Odtud to nebylo zase tak daleko k moři. Ubytování přímo u moře jsou výrazně dražší a navíc v Toskánsku je krásné právě vnitrozemí. Navštívili jsme také San Gimignano, kde si můžete projít trasu s několika vyhlídkami. Určitě bych tohle doporučil všem, bylo tu opravdu krásně. Krásná byla taky Siena - takový malý Řím a všude plno kašen.

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů