Polsko od 799 Kč
Zobrazit zájezdy

Chocholovské termály Polsko

Vloženo: 21. května 2019
Poslední příspěvek: 23. září 2019
nová členka nová členka /
Kamila-Pechová
nová členka nová členka / před 5 lety
Kamila-Pechová
Hezký den, chtěla bych vědět zda jsou Chocholovské termály (Chocholowskie termy) stejně dobré jako termály v Maďarsku? My jsme byli pouze tam. Jsou stejně kvalitní? A bývá tam také tak plno?

Odpovědi 7 odpovědí

GumidekB
stálý člen stálý člen /
GumidekB
stálý člen stálý člen / před 5 lety
GumidekB
před 5 lety
Spíše než maďarské thermály to připomíná slovenská akvacentra. Je to spíše zábavný vodní park než léčebné themály. Co s týká obsazenosti tak samozřejmě záleží na termínu.
Kamila-Pechová
nová členka nová členka /
Kamila-Pechová
nová členka nová členka / před 5 lety
Kamila-Pechová
před 5 lety
@GumidekB ~ Děkuji. To mě moc netěší. Nemáte nějaký tip přímo na termály v Polsku? Ještě jsem četla o termálech Cieplice. Nemáte zkušenost?
Sally
legenda legenda /
Sally
legenda legenda / před 5 lety
Sally
před 5 lety
Já slyšel, že celkově Chocholowskie termy stojí za to. Takže v září se tam chystáme, resp. máme koupený voucher do Aquaparku Zakopané. Tak jsme to vyřešili (cestujeme se dvěma jorkšíříma slečnama) ubytováním v Zakopaném, jeden den strávíme v Aquaparku a druhý den chceme do termálů. Údajně v termálech mají mít i perfektní sauny.
Tak uvidíme. Zklamalo nás Čalovo, podhájská - budiž, do Laa už také nemusíme a Aquapark Moravia v Pasohlávkách také ne. Zvykli jsme si jezdit do Gyoru, není špatný Sarvar, projeli jsme jich v Maďarsku dost, ale ne všechny. Chystáme se do Mošoňu, furt jsem si pamatoval ty bolševické lázně, ale prý už stojí za to tyto lázně navštívit. Takže - jsou jen dvě možnosti. Buď se nám tam bude líbit nebo ne. Každý očekává něco jiného a co člověk, to názor
Petr01
nový člen nový člen /
Petr01
nový člen nový člen / před 5 lety
Petr01
před 5 lety
My jsme tam byli minulý rok na podzim a rozhodně se sem ještě vrátíme. Voda měla krásných 36 stupňů. Všude čisto, bazény uvnitř i venku, ten venkovní je s barem, místnosti pro léčivé koupele. Neskutečný množství atrakcí pro děcka. Pokud jste ranní ptáčata, tak si můžete venku zabrat lehátko s výhledem na Tatry. Jídlo výborný. Platil jsem kartou. Rozhodně to alespoň jednou vyzkoušejte.
kuki
čerstvý příchozí čerstvý příchozí /
kuki
čerstvý příchozí čerstvý příchozí / před 5 lety
Ovča
věrný člen věrný člen /
Ovča
věrný člen věrný člen / před 5 lety
Ovča
před 5 lety
V Polsku zkušenost s termály nemám, ale chci upozornit, že obcí s názvem Cieplice je v Polsku několik, aby nedošlo k záměně.
Sally
legenda legenda /
Sally
legenda legenda / před 5 lety
Sally
před 5 lety
Tak jsem v termálech konečně byli a vše předčilo očekávání. Obrovské neplacené parkoviště s množstvím navigátorů, kteří Vás navedou na volné místo.
Uvnitř bazénů (30) dostatek místa, problém o víkendu najít volné místo ve vířivkách nebo na různých tryskajících atrakcí. Ale nebylo to až tak hrozné. Dostatečný počet restaurací a občerstvoven, dostatek lehátek. Na to, že obrovské parkoviště bylo plné, ty lidi se uvnitř nějak rozptýlili. Určitě jsme zde nebyli naposledy. Byli jsme jen na tři hodiny a bez saun, ale příště si to vynahradíme.

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů