Itálie od 724 Kč
Zobrazit zájezdy

Zábavní park Mirabilandia

Vloženo: 28. září 2019
Poslední příspěvek: 29. září 2019
nová členka nová členka /
MartaN
nová členka nová členka / před 5 lety
MartaN
Zdravím všechny, rádi bysme při návštěvě Itálie navštívili zábavní park Mirabilandia. Ubytování již máme zajištěné. Ještě by se mi hodily názory, zda se vám tam líbilo? Které atrakce byli pro vás nejlepší? Jaké máte z Mirabillandie dojmy? Hrozně se těším na Katun! Liší se nějak vstupné, když pojedeme v červnu od toho v hlavní sezóně? Děkuju

Odpovědi 2 odpovědi

Valerína
čerstvý příchozí čerstvý příchozí /
Valerína
čerstvý příchozí čerstvý příchozí / před 5 lety
Valerína
před 5 lety
@MartaN ~ Dobrý den, my jsme tam byli minulý rok v září a chytli jsme akci, že za ten vstup 20 euro jsme měli druhý den vstup zdarma. Bylo to skvělé, díky tomu jsme tolik nespěchali a užili si to. Jinak zaplatíte jeden vstup a atrakce jsou pak zdarma, třeba v Pratru ve Vídni platíte každou zvlášť. Počítejte s tím, že se tam na dost aktrakcí poměrně čeká..když byste si zaplatila nějakej ten spešl vstup (fast track myslím) za víc peněz, tak pak stojíte v jiné frontě a běží to rychleji. Vodní atrakce doporučuji v plavkách, vím o čem mluvím. Jídlo a pití si můžete vzít s sebou.
Roxy
nový člen nový člen /
Roxy
nový člen nový člen / před 5 lety
Roxy
před 5 lety
@MartaN ~ Jedna atrakce se platí a to Dead Town. Je to strašidelný dům asi za 5 euro. Celkově je celý zábavní park úžasnej. Pokud to máte ráda, budete nadšená! Byli jsme několikrát! V červenci a v srpnu úplně nedoporučuji, dlouhé řady,nestihnete všechny atrakce za celý den. Druhý den ale můžete znovu zdarma. Pozor na to, že pokud máte děti pod 140cm, na spoustu atrakcí je nepustí.

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů