Andorra la Vella - památky, turistika, počasí

Vloženo: 3. října 2019
Poslední příspěvek: 14. listopadu 2019
čerstvý příchozí čerstvý příchozí /
Michal_Neřeknu
čerstvý příchozí čerstvý příchozí / před 5 lety
Michal_Neřeknu
Hezký čtvrtek, rád bych se zeptal, kdo jste navštívil hlavní město Andorry Andorra la Vella. Plánuji to až na jaro, jaké v tu dobu bude v Pyrenejích počasí? Co navštívit za památky a mimo ně, co vidět? Pojedu tudy přes Francii do Španělska a řikám si, proč tuto maličkou zemi taky nenavštívit.

Odpovědi 1 odpověď

TravelAddict
nový člen nový člen /
TravelAddict
nový člen nový člen / před 4 lety
TravelAddict
před 4 lety
@Michal_Neřeknu ~ Ahoj, centrum bez problému projdeš pěšky. Určitě nepřehlédneš lázeňský komplex Centre Termolúdic Caldea. Jsou tam sauny i vířivky. Pak je tam pěkný kostel Sant Esteve, vitráže jsou moc hezké a celkově je to kolem takový malebný a pěkný. Vstup je zdarma. doporučuju návštěvu muzea Casa de la Vall, ačkoliv návštěvy s průvodcem moc nemusim, tak tady to za to stálo, mluvil skvěle anglicky a dozvíš se hodně o historii Andorry. Jinak na jaře to tam všechno pěkně kvete, ale je to hodně horské, takže velké teplo nebude.

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů