Španělsko od 2 359 Kč
Zobrazit zájezdy

Doba letu Praha - Almeria

Vloženo: 16. listopadu 2019
Poslední příspěvek: 17. listopadu 2019
čerstvý příchozí čerstvý příchozí /
Slunečnice
čerstvý příchozí čerstvý příchozí / před 4 lety
Slunečnice
Dobrý den, jsem tu zas. A zajímala by mě doba letu Praha - Almeria. Asi se mi podařilo najít, jak dlouho trvá let, ukazovalo mi to asi 5 hodin to mi přijde trošku moc, když do Barcelony jsme letěli zhruba 2 a půl hodiny. Almeria se nezdá bejt tak daleko od toho a ta délka letu mi přijde už dost...

Odpovědi 1 odpověď

Kristýna
Cestoporadce Cestoporadce /
Kristýna
Cestoporadce Cestoporadce / před 4 lety
Kristýna
před 4 lety
@Slunečnice ~ Dobrý den,
délka letu z Prahy do Almerie se opravdu pohybuje okolo 5 hodin. Je to dáno tím, že se jedná o let s přestupem. Přímé lety na této trase bohužel nejsou.
Jako alternativu můžete zvolit let z Prahy do Malagy například se společností Ryanair. Délka letu je pouze cca 3 hodiny a 20 minut, na druhou stranu je ale Malaga od Almerie vzdálená okolo 200 km, tudíž potom člověk stráví další 2-3 hodiny na cestě přesunem. Vyplatí se to v případě, kdy chcete spojit cestu s výletem do Malagy, případně Granady a okolí.

Příspěvky do diskuze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé

Přihlaste se nebo si vytvořte profil ve formuláři níže. Stačí napsat Váš příspěvek a zadat e-mailovou adresu pod kterou se chcete registrovat. Následně Vám pošleme na e-mail potvrzovací odkaz, kterým registraci dokončíte.

Vložit odpověď

    Odesláním formuláře jsem srozuměn(a) s informacemi o zpracování osobních údajů